MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
15.03.2024.
AUTOHTONA VINA IZ SRBIJE NA SAJMU PROWEIN
Kerolajn Gilbi MW predstavila je sjajnu selekciju srpskih vina od lokalnih sorti
20.11.2024.
Wine Vision by Open Balkan: Pogled na vinsku planetu
20.11.2024.
Počelo je veliko ocenjivanje Open Balkan Wine Trophy!
19.11.2024.
Salaš kod Stare Dunje nosilac je sertifikata Najbolje iz Vojvodine
19.11.2024.
Food Vision by Open Balkan: Susret balkanskih aroma
18.11.2024.
Aleksandar Davidović, restoran Stable: Navijam da Srbija što pre dobije zvezdicu
15.11.2024.
Somelijer Mik Pare iz Estonije osvojio je evropsko zlato u Beogradu!
14.11.2024.
Kolege se opraštaju od poznatog ruskog kuvara preminulog u Beogradu
14.11.2024.
Trofej ocenjivanja IWSC za Grozdu Muškat iz Podruma Vukoje 1982!
13.11.2024.
Trema i teški zadaci: Uzbudljivo polufinale somelijerskog nadmetanja
13.11.2024.
Počinje Nedelja italijanske kuhinje u svetu
Luka Gori, ambasador Italije u Beogradu podsetio je na kandidaturu kulinarske tradicije Italije za nematerijalnu kulturnu baštinu u UNESCO i značaj koji to ima za italiju
12.11.2024.
U Beogradu je počelo veliko nadmetanje somelijera
Mišel Astrem Šantom, vicepredsednica Međunarodnog udruženja somelijera ASI za Afriku i Bliski Istok, kaže da je ovo izdanje takmičenja vrlo posebno
12.11.2024.
Satnica masterklasova i radionica na sajmu Wine Vision by Open Balkan
Ulaz na masterklasove i radionice je, uz prethodnu najavu. besplatan za sve posetioce sajma Wine Vision by Open Balkan sa važećim ulaznicama
12.11.2024.
Blago Sremskih Karlovaca na sajtu Džensis Robinson MW
Kerolajn Gilbi sumirala je dosadašnje rezultate istraživanja genetskog materijala iz herbarijuma Andreja Volnog, uključujući i tezu po kojoj je grašac nastao baš na Fruškoj gori
11.11.2024.
Vinski bar Hrastovina postao pečenjara
Ponuda hrane je vrlo svedena, te uz praseće i teleće pečenje kao glavne proizvode, možete da poručite još samo par stvari, poput golijskog ovčijeg krem sira, mladog kraljevačkog kajmaka, ruske salate i svežih rotkvica u krem frešu sa renom
08.11.2024.
Sajt Wine Vision-a: vodič kroz najveći vinski sajam u regiji
Uz sve relevantne informacije za izlagače, posetioce i goste i partnere iz poslovnog sveta i detaljan vodič kroz sve sajamske aktivnosti, sajt sajma Wine Vision by Open Balkan odličan je pregled velikog vinskog dešavanja
08.11.2024.
Somelijerska elita Evrope, Afrike i Bliskog Istoka takmiči se u Beogradu
Boje Srbije na ovom velikom takmičenju braniće naš najuspešniji somelijer, Vuk Vuletić, koji je 2019. godine zauzeo 19. mesto na svetskom takmičenju u Belgiji
08.11.2024.
KONAČNO! Klub književnika prvi restoran u Srbiji koji naplaćuje otkaz rezervacije
Kako piše u objavi na instagram stranici Kluba književnika, na taj korak su se odlučili kako bi svojim gostima mogli i dalje da obezbeđuju najkvalitetnije i najsvežije namirnice, kao i najviši mogući nivo usluge
07.11.2024.
Vodeći vinski eksperti stižu na Wine Vision!
Lista učesnika je zaista spektakularna, i na njoj su nosioci titule Master of Wine, neki od najboljih regionalnih vinara, vrhunski stručnjaci iz različitih oblasti vinske i destilerske kulture...
prikaži sve