MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
15.03.2024.
AUTOHTONA VINA IZ SRBIJE NA SAJMU PROWEIN
Kerolajn Gilbi MW predstavila je sjajnu selekciju srpskih vina od lokalnih sorti
24.03.2025.
GROW du Monde ponovo dolazi u Srbiju!
24.03.2025.
Aleksandar Truhar: Savremeni gost voli performans u restoranu
22.03.2025.
Zrenjanin je dobio svoju prvu vinoteku
22.03.2025.
Gastro pregled: Restorani su u velikom problemu
20.03.2025.
Novi život starih sorti - sremske zelenike i lipolista
19.03.2025.
"Planule" su ulaznice za događaj Bordo u Beogradu
17.03.2025.
Vina Ridlija Skota u slavu rimskih careva
17.03.2025.
Uskoro počinje jubilarni Salon vina Kragujevac
14.03.2025.
Vuk Vuletić preuzeo Legat
13.03.2025.
Skijanje u martu? Na Kopaoniku je najlepše
U srcu zimske idile, Hotel Grand Kopaonik pruža jedinstven spoj vrhunske zimske avanture i ekskluzivnih sadržaja na jednom mestu
13.03.2025.
Počinje Whisky Fair 6.0
Šesti po redu beogradski Whisky Fair ponudiće preko 100 etiketa viskija, a koktel majstori predstaviće i nove kombinacije ukusa
13.03.2025.
Uskoro otvaranje restorana Koordinata Beograd
Još jedna odlika koja će se preneti i na Koordinatu Beograd je ta što upravo sami kreatori imaju direktnu komunikaciju sa gostima, sa idejom da se u restoranu susreću namirnica, stvaralac i i gost
11.03.2025.
Kaberne sovinjon dobro trpi klimatske promene
Studija je ispitala odgovor dve sorte na kontrolisane uslove sa ambijentalnim (410ppm) i povišenim (720) nivoom CO2, u kombinaciji sa adekvatnom količinom vode i sa postepenim uvođenjem deficita vode
10.03.2025.
Mali, a veliki gastro kutak Zemuna: Koordinata Street
Tako mali, a tako veliki gastronomski kutak Zemuna – Koordinata Street je lokal u kome se jede prava hrana i u kojoj će vas šef lično uslužiti, mesto koje pretenduje da postane samoodrživo - sjajan restorančić sa dušom koji vode Stefan i Sara Živković
10.03.2025.
Zlatna vina Srbije ponovo na okupu
Salon Zlatna vina Srbije specifičan je po tome što publika ima priliku da ocenjuje vina, a širok izbor dobitnika zlata od Decantera, ocenjivanja Mundus Vini, AWC, BIWC, pa i domaćih poput Open Balkan Wine Trophy, donosi dodatno uzbuđenje
09.03.2025.
Gastro pregled: Žene (isto) žele Mišlenove zvezde
U Mišlenu kažu da je film prikazan na ceremoniji dodele priznanja u Londonu sa idejom da muški šefovi konačno počnu da pominju žene profesionalce u svojim intervjuima kao izvore inspiracije
06.03.2025.
Vrhunska vina iz Bordoa stižu u Beograd
Na degustaciji bordovskih vina iz berbe 2022. biće predstavljeno više od 150 etiketa iz svih apelacija najslavnije vinske regije na planeti
06.03.2025.
Kombinujem svetsku estetiku i lokalne sastojke
Za Dejana Veljina, sve je počelo u bakinoj kuhinji gde je prvo držao mikser, dok ubrzo nije shvatio da u životu najviše želi da pravi kolače…
prikaži sve