MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
07.11.2025.
Savršena oluja nad evropskim vinogradima
Proizvodnja vina u Evropi suočena je sa monumentalnom krizom kojoj doprinose i promene potrošačkih navika, i inflacija, i nepredvidljivi klimatski uslovi...
15.11.2025.
Bogat program Nedelje italijanske kuhinje u svetu
15.11.2025.
Gastro pregled: Mišlenove zvezdice se teško dobijaju a lako gube
14.11.2025.
Sedam stvari koje ne smete da propustite na sajmu Wine Vision by Open Balkan
13.11.2025.
Majstor i Margarita od sada i na Novom Beogradu
13.11.2025.
Zimska simfonija ukusa - od Francuske do srpskih planina
13.11.2025.
Wine Vision - Schedule of workshops and masterclasses
12.11.2025.
Put oko vinskog sveta za dva dana: masterklasovi sajma Wine Vision by Open Balkan
12.11.2025.
Srbija u punom sjaju na ProWine Shanghai 2025
11.11.2025.
Četvrti Wine Vision by Open Balkan - najbolji do sada!
10.11.2025.
(Ne)obični beogradski barovi
U aktuelnom broju magazina Outstanding Serbia donosimo prikaz beogradskih barova koji, osim što su dobri, imaju i specijalan "tvist" koji ih izdvaja na sceni.
07.11.2025.
Novo poglavlje u kuhinji restorana Langouste – Chef’s table
U renoviranom restoranu, Marko Đerić i njegov tim pripremaju i služe specijalni meni koji se priprema pred gostima
06.11.2025.
Mesara Morava preselila se na Palilulsku pijacu
Kako kažu vlasnici, to i nije promena lokacije već povratak na mesto gde je sve i počelo davne 1984. godine kada je i osnovana mesara Morava
04.11.2025.
Prokupac i druge regionalne sorte u novom broju Dekantera
U tekstu koji je priredila Kerolajn Gilbi MW, vodeći stručnjaci za vina Centralne i Istočne Evrope napisali su pojedinačne tekstove o sortama koje definišu regionalni vinski identitet
03.11.2025.
Savršena oluja nad evropskim vinogradima
Proizvodnja vina u Evropi suočena je sa monumentalnom krizom kojoj doprinose i promene potrošačkih navika, i inflacija, i nepredvidljivi klimatski uslovi...
02.11.2025.
Vladimir Kučera nominovan je za mladog šefa godine
Šef i vlasnik restorana Delirium Silence u konkurenciji je za priznanje koje dodeljuje priznata međunarodna asocijacija mladih šefova i restoratera
31.10.2025.
Probali smo novi jelovnik novog šefa kuhinje restorana Magellan
Sezonalnost, preciznost, intrigantnost i pre svega izvanredan ukus: meni Nikole Jezdimirovića je jesenji biser koji se ne sme propustiti
31.10.2025.
Jasmin a Maslina ponovo na staroj adresi
Nakon godinu i po dana, novosadski restoran fine kuhinje vraća se u ulicu Maksima Gorkog
30.10.2025.
Eleven Madison Park više nije veganski restoran!
Legendarni šef Danijel Ham doneo je ovu odluku iz finansijskih razloga – otkad je sa menija izbacio namirnice životinjskog porekla, rezervacije su se proredile
prikaži sve