MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
15.03.2024.
AUTOHTONA VINA IZ SRBIJE NA SAJMU PROWEIN
Kerolajn Gilbi MW predstavila je sjajnu selekciju srpskih vina od lokalnih sorti
18.04.2024.
Izložba čokoladnih figura poslastičara Krsta Radovića
17.04.2024.
U petak počinje treći Weekend Food Festival
17.04.2024.
Dukley Hotel & Resort poziva na proslavu proleća
16.04.2024.
Balkanske sorte – zvezde sajma Vinitaly u Veroni
15.04.2024.
Predstavljen novi dizajn linije Luda Mara
15.04.2024.
Počele su prijave za Wine Vision by Open Balkan
14.04.2024.
Odbačeni – nova limitirana serija vinarije Deurić
13.04.2024.
Stigle su prve sezonske špargle
13.04.2024.
Gastro pregled: Stiže novi Gault & Millau vodič za Srbiju
12.04.2024.
Masterklas o vinima Balkana na sajmu Vinitaly
Masterklas će voditi Igor Luković, urednik magazina Vino & Fino i vinski kritičar i sudija, a događaj je zakazan za utorak, 16. april u 10 sati ujutru
11.04.2024.
Dani Istre u restoranu Momi Crazy Fish
Prijatno beogradsko popodne sa gotovo letnjim temperaturama bilo je idealno za lagane morske zalogaje i hladnu malvaziju koji su otvorili ovo gastronomsko-vinsko putovanje
11.04.2024.
Novi šef kuhinje u restoranu Langouste
O transferu se u kulinarskim krugovima Beorgada šuškalo već neko vreme, pa ova vest i nije preveliko iznenađenje, posebno jer se Đerić dovoljno dugo pripremao da stane na čelo jednog od najboljih srpskih restorana
10.04.2024.
Svi putevi vode u Rovinj
Rovinj će se treću godinu zaredom, od 19. do 21. aprila, pretvoriti u platformu za raspravu o aktuelnim temama i izazovima s kojima se suočava gastronomska scena
09.04.2024.
Uspon frankovke u srpskim vinogradima
Ovog puta, pažnju Dušana Vranića privukla je frankovka, sjajna centralnoevropska sorta od koje se, kako je zaključio, u Srbiji prave sve bolja vina
08.04.2024.
JaM Daily – novi, dnevni koncept u JaM-u
Šef kuhinje Milan Jovanović pripremio je različite menije za svaki dan, a ceo koncept je usmeren ka tome da gost proba više različitih jela u manjim porcijama
06.04.2024.
Gastro pregled: Novo i jače!
U poslednjih nekoliko nedelja, Beograd je postao bogatiji za nekoliko različitih, i pre svega, dobrih mesta
04.04.2024.
Večera u restoranu Jerry u pratnji sjajnih srpskih vina
U restoranu Jerry na Novom Beogradu 9. aprila biće priređena fine dining večera za pedeset gostiju po imenu Special Selection, u kojoj će jela visoke kuhinje biti uparena sa vrhunskim vinima domaćih vinarija
04.04.2024.
Beli kamen: Teroar u čaši
Vina iz linije Beli kamen proizvode se samo u izuzetnim berbama i to od grožđa ubranog na potesu poznatom po naslagama dolomita koje su mu donele ime Beli kamen
prikaži sve