MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
15.03.2024.
AUTOHTONA VINA IZ SRBIJE NA SAJMU PROWEIN
Kerolajn Gilbi MW predstavila je sjajnu selekciju srpskih vina od lokalnih sorti
15.09.2025.
Otvoren je Yama, prvi sake bar u Srbiji
14.09.2025.
Počinje prodaja ulaznica za 5 Star Dinner!
12.09.2025.
EAT Belgrade 2025: Program i satnica treće Beogradske gastro konferencije
11.09.2025.
Furmint - sorta koju svet tek treba da upozna
10.09.2025.
Srbija ima prvog kandidata za titulu Master of Wine!
09.09.2025.
Milica Ćućuz: Lokalne sorte su ključ za uspeh
08.09.2025.
Zatvor za vinara koji je prodavao lažni šampanjac
08.09.2025.
EAT Belgrade ove godine u Hangar Food Marketu!
08.09.2025.
Tata Mata na Savi - tokom 7 dana u Crnoj Gori!
07.09.2025.
Proglašena je selekcija Top 50 vina sa Fruške gore
Osmi Fruška gora Wine Show, održan u Vili Stanković u Čortanovcima, ponovo je demonstrirao snagu fruškogorskog vinarstva
04.09.2025.
Uskoro počinje prodaja ulaznica za 5 Star Dinner
5 fenomenalnih mladih šefova, mega zvezda kulinarske scene Beograda, kuvaće na humanitarnoj gala večeri - 5 Star Dinner, koju već četvrtu godinu zaredom organizuje magazin Vino & Fino
04.09.2025.
Bezalkoholni penušavac stiže na trke Formule 1!
ako navode u Formuli 1, French Bloom će biti degustiran u prestižnim prostorima Formule 1, kao što je F1 Paddock Club
03.09.2025.
Nova lokacija prestoničke picerije Emma
Restoran se sa donjeg Dorćola preselio na Vračar, na dosta atraktivniju lokaciju gde i dalje nudi odlične pice i druge italijanske specijalitete
02.09.2025.
Kod Piroćanca: ljubaznost, tradicija i kvalitet
Jela ovde pričaju priču o tradiciji, nasleđu i korenima kraja u kom se restoran nalazi. Na tanjirima je sve autentično, ukusno i kvalitetno
31.08.2025.
Hard Rock Cafe stiže i u Beograd!
Još 2016. bilo je najava da će Hard Rock Cafe biti otvoren na beogradskom Obilićevom vencu, ali zbog problema sa prostorom i vlasničkim pitanjima planovi su stopirani
31.08.2025.
800 trkača dolazi na Župsku vinsku trku
Na okrepnim stanicama, pored standardih namirnica za okrepljenje trkača, učesnicima će se nuditi i domaće župsko vino
29.08.2025.
Aleksandar Matejić: Vranac zaslužuje veću popularnost
Pet pitanja za osnivača Belgrade Wine School i direktora vinarije Podrumi Vukoje 1982 za Srbiju
28.08.2025.
Zatvorila se dorćolska picerija Ciao Andiamo
Ciao Andiamo je otvoren u novembru 2023. godine, a zbog očigledno neprofitnog poslovanja zatvoren je nakon godinu i po dana rada
prikaži sve