MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
01.02.2023.
DEKANTER U NOVOM BROJU PISAO O SRBIJI NA 15 STRANA!
Odlična vest za naše vinarstvo
03.06.2023.
Praznik vina u najlepšoj beogradskoj bašti
03.06.2023.
Gastro pregled: Ako je verovati meteorolozima…
01.06.2023.
Gastronomski raj na bregu iznad Dunava
01.06.2023.
Nanočestice zlata za bolju aromu vina
31.05.2023.
Novi početak splava Viva
30.05.2023.
Najbolja vina, autentična hrana, i gosti iz celog sveta
27.05.2023.
Gastro pregled: Idete li u hotelske restorane?
26.05.2023.
Udruženje Balkanska vina - novi most saradnje
25.05.2023.
GROW du Monde ove godine u Hrvatskoj
25.05.2023.
Bagrina: cvetna tajna istočne Srbije
Nakon dugog perioda koji je bagrina provela u poluzaboravu i na putu ka potpunom nestajanju, bagrina je ušla u fokus javnosti, što kroz hit seriju Tajna vinove loze koja je prikazana pre dve godine, što kroz napor vinara i vinskih stručnjaka da je vrate na zasluženo mesto na vinskoj mapi Srbije
24.05.2023.
Vino, kotlići, smeh i fruškogorski drumovi
Uprkos kiši i lošem vremenu, prošlog vikenda, nas petoro kolega, drugara i hedonista iz Vino & Fino redakcije krenuli smo na trodnevnu ekskurziju na Frušku goru, odlaganu puno puta do sada
24.05.2023.
Desetodnevna fešta u slavu burgera
Desetodnevna fešta predstavlja burgere i burger kulturu, uz deo klasičnog američkog BBQ-a
23.05.2023.
Nova knjiga o Bordejnu uskoro u našim knjižarama
Bez presedana po obimu i duboko intimnom uvidu u njegov život, ova Bordejnova biografija jedinstveno je svedočanstvo o izuzetnom čoveku, ispisano rečima ljudi koji su činili njegov svet
22.05.2023.
Vino, more i dobre vibracije
Nakon devet deševanja u potpunosti posvećenih vinskoj eleganciji, došlo je vreme, navode organizatori, da SuperWine svojim desetim izdanjem i zvanično potvrdi da je iz avangarde prešao u klub klasika
21.05.2023.
Vinski spektakl u srcu Zrenjanina
Na četvrtom Banatskom festivalu vina, svoje etikete predstavilo je više desetina vinarija iz Srbije i regiona, na zadovoljstvo zaista velikog broja posetilaca
20.05.2023.
Gastro pregled: Koliko se isplati rad na moru?
Ide leto, a sa njim i ugostiteljski radnici se iz Srbije sele na more. To je trend koji se bukvalno ne menja - u minut do 12, pred letnju sezonu u gradu, konobari, barmeni i kuvari daju otkaz u lokalima u kojima su čak u stalnom radnom odnosu
19.05.2023.
Ugostiteljstvo u Beogradu se dramatično promenilo!
Povodom šestog rođendana restorana Endorfin, pitali smo vlasnika Miloša Vukšića da nam, simbolično, odgovori na šest pitanja o ugostiteljstvu
19.05.2023.
Lansirano mleko Barista – za savršenu kafu
Kako navode u Mlekari Šabac, iskreni ljubitelji kafe sa mlekom i vrsni poznavaoci ovog omiljenog napitka u celom svetu i te kako prave razliku u izboru mleka koje koriste za pripremu.
prikaži sve