MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
07.11.2025.
Savršena oluja nad evropskim vinogradima
Proizvodnja vina u Evropi suočena je sa monumentalnom krizom kojoj doprinose i promene potrošačkih navika, i inflacija, i nepredvidljivi klimatski uslovi...
17.11.2025.
Na sajmu Wine Vision mogu se predati uzorci vina za Dekanterove nagrade
17.11.2025.
Srbija ima prvog kandidata za titulu Master Sommelier!
15.11.2025.
Bogat program Nedelje italijanske kuhinje u svetu
15.11.2025.
Gastro pregled: Mišlenove zvezdice se teško dobijaju a lako gube
14.11.2025.
Sedam stvari koje ne smete da propustite na sajmu Wine Vision by Open Balkan
13.11.2025.
Majstor i Margarita od sada i na Novom Beogradu
13.11.2025.
Zimska simfonija ukusa - od Francuske do srpskih planina
13.11.2025.
Wine Vision - Schedule of workshops and masterclasses
12.11.2025.
Put oko vinskog sveta za dva dana: masterklasovi sajma Wine Vision by Open Balkan
12.11.2025.
Srbija u punom sjaju na ProWine Shanghai 2025
Rasprodati masterklasovi, štand za kojim se svi okreću i autentični ukusi – najbolji nastup Srbije do sada na prestižnom sajmu vina u Kini
11.11.2025.
Četvrti Wine Vision by Open Balkan - najbolji do sada!
Sajam Wine Vision by Open Balkan (22-25- novembar) predstavlja stotine vinarija iz celog sveta i pruža priliku za dubinski uvid u stanje globalne vinske kulture
10.11.2025.
(Ne)obični beogradski barovi
U aktuelnom broju magazina Outstanding Serbia donosimo prikaz beogradskih barova koji, osim što su dobri, imaju i specijalan "tvist" koji ih izdvaja na sceni.
07.11.2025.
Novo poglavlje u kuhinji restorana Langouste – Chef’s table
U renoviranom restoranu, Marko Đerić i njegov tim pripremaju i služe specijalni meni koji se priprema pred gostima
06.11.2025.
Mesara Morava preselila se na Palilulsku pijacu
Kako kažu vlasnici, to i nije promena lokacije već povratak na mesto gde je sve i počelo davne 1984. godine kada je i osnovana mesara Morava
04.11.2025.
Prokupac i druge regionalne sorte u novom broju Dekantera
U tekstu koji je priredila Kerolajn Gilbi MW, vodeći stručnjaci za vina Centralne i Istočne Evrope napisali su pojedinačne tekstove o sortama koje definišu regionalni vinski identitet
03.11.2025.
Savršena oluja nad evropskim vinogradima
Proizvodnja vina u Evropi suočena je sa monumentalnom krizom kojoj doprinose i promene potrošačkih navika, i inflacija, i nepredvidljivi klimatski uslovi...
02.11.2025.
Vladimir Kučera nominovan je za mladog šefa godine
Šef i vlasnik restorana Delirium Silence u konkurenciji je za priznanje koje dodeljuje priznata međunarodna asocijacija mladih šefova i restoratera
31.10.2025.
Probali smo novi jelovnik novog šefa kuhinje restorana Magellan
Sezonalnost, preciznost, intrigantnost i pre svega izvanredan ukus: meni Nikole Jezdimirovića je jesenji biser koji se ne sme propustiti
prikaži sve