MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Gastro pregled: Stigli su Mišlenovi ključevi, stižu li i nove zvezde?
Decembar se približava, a sa njim i "strašni sud" čuvenog vodiča
Novi bar u prestonici – Senjak Bistro & Bar
Oaza hedonizma u okviru hotela Radisson Collection Old Mill ponovo radi - u potpuno novom ruhu, sa sjajnom hranom i prepoznatljivim enterijerom
Kako je šardone osvojio Srbiju
Srbija u šardoneu igra prvu svetsku ligu. U toj utakmici prednjače Fruška gora i Šumadija, ali gotovo da nema vinskog regiona gde nema dobrog šardonea
Sijaj, sijaj, srpski šardoneu!
Penušavi, voćno tropski, puterasti - dobri šardonei se prave u mnogo stilova, od kojih baš svi savršeno pristaju teroaru naše zemlje
Susret ljudi koji su promenili srpsku ugostiteljsku scenu
U bioskopu Balkan održana je konferencija Food Connections Meet Up, namenjena pre svega ugostiteljima koji su u Srbiju došli iz Rusije
Mišlenovi ključevi su stigli - šta kažu hotelijeri?
Na listi uspostavljenoj prošle godine sada se nalaze i četiri dobro poznata prestonička hotela – The Bristol Belgrade, The St. Regis Belgrade, Square Nine i Saint Ten
Osmesi, zdravice, nove etikete i stari aduti: Salon prokupca u slici i reči
Vrhunac obeležavanja Međunarodnog dana prokupca dogodio se na fenomenalnom okupljanju u Konaku kneginje Ljubice
Danas je jubilarni, deseti Međunarodni dan prokupca!
Samo jedna decenija bila je dovoljna da prokupac postane sinonim za autentična, ozbiljna vina i jedan od stubova našeg savremenog vinskog identiteta
Najbolji bar na planeti nalazi se u Hong Kongu
Bar Leone, napravljen po uzoru na barove u Rimu odakle potiče i njegov vlasnik, ima izrazito italijanski duh i služi klasične koktele sa vrhunskim sastojcima
Salon prokupca u Konaku kneginje Ljubice
Centralni događaj u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana prokupca okupiće brojne vinarije iz Srbije, vinoljupce i sve one kojima je na srcu naša najvažnija crna sorta
Mišlenovi ključevi za četiri hotela u Beogradu!
Prestižno priznanje koje je čuveni vodič uveo prošle godine osvojili su hoteli Saint Ten, The Bristol, Square Nine i The St. Regis Belgrade
Anatomija ukusa, i to kakvih!
Izuzetan vinsko-gastronomski događaj u bistrou Puter: “pete četvrtine” životinja u izvedbi šefa Vladimira Popovića, u pratnji vina od kojih su neka istinski rariteti
Novi meni i novi šef kuhinje u restoranu Magellan
Novi šef je Nikola Jezdimirović, doskorašnji sous šef i kuvar koji je od početka u kuhinji Magellana
Priča o ljudima, strastima i dobrim vinima
Obeležen je veliki jubilej – 140 godina vinarije Tikveš
Bojkovčanka – 40 godina tradicije i inovacije
Sinonim za kvalitet, autentičnost i umetnički pristup pravljenju šljivovice
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»