MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Otvoren je Vid, novi restoran Vanje Puškara!
Set meni u Vidu sastoji se od pet činova, a počinje sa paletom zalogaja koja najavljuje ostatak menija, sezonalitet i stil. Od toplih predjela počinje gozba, New Balkan Cuisine interpretacije sofre gde se deli i i degustira
U Savamalu stiže restoran Istok Not Istok
Meni donosi nova jela i potpuno nove forme poput Salmon Nam Jim Talay koji će se služiti sa sosom po recepturi Namine mame ili Kimchi Sarmu kao neočekivani most između Balkana i Koreje
U mojoj kuhinji tradicija se ne zaboravlja!
Sa sjajnom šeficom poreklom iz Akapulka, Dijanom Beltran, razgovarali smo na domaćem terenu - u Beogradu
Odlazak Paula Roberta Bloma, velikog prijatelja balkanskog vinarstva
Paul Robert Blom rado je posećivao Srbiju, a postao je i ambasador vranca u Severnoj Makedoniji, kao i vinska ličnost godine 2021. u izboru Balkans International Wine Competition
Destinacija: Moj BEOgrad
Nikola Milović, gost-autor magazina Outstanding Balkans, napisao je vodič kroz prestonicu Srbije koji nas navodi da se u nju ponovo zaljubimo
Hangar Food Market: Gastronomija u duhu praznika
Božićni market u popularnom Hangaru radiće od 4. decembra do 15. januara, uz sjajnu hranu, muziku, aktivnosti za decu i još mnogo toga
Više od 20 domaćih destilerija na Rock n’ Rakija festivalu
Jedinstvena manifestacija koja spaja dve velike strasti Balkana — dobar rokenrol i vrhunsku rakiju – održaće se od 4-6. decembra
Veliko globalno priznanje za vinsku kartu Tolstoy Members Club-a
Prestižni beogradski klub osvojio je nagradu Wine Spectator Best of Award of Excellence u prvoj godini postojanja, što je velika retkost
Prokupac: elegantan, svestran i aktuelan
Degustacija vina od sorte čiji su koraci u vinskoj Srbiji sve sigurniji
Rikardo Kotarela: Napraviću izuzetna vina u Srbiji!
Italijanski enolog i jedna od ikona globalne vinske scene kaže da će šumadijsku vinariju koju podiže sa partnerima ugraditi svoju ljubav prema vinu, teroaru i ljudima
Sva lica prokupca
Velike crne sorte danas se u Srbiji više niko ne stidi, ali pred njom je dugačak put – od klonske selekcije do jasnije definicije stila
Govor o vinu
Industrija je sama posejala seme sopstvene propasti time što nije uspela da vino učini pristupačnim i privlačnim
Restoran iz Beograda - najbolji steakhouse u Istočnoj Evropi!
Veliko priznanje za restoran Steak Supreme, u okviru nagrada World Luxury Restaurant Awards, dodeljeno je u Barseloni
Vino neće lošeg čoveka
Vinarija Aleksandrović, glasnik šumadijskog teroara
Wine Vision by Open Balkan svečano je zatvoren
Najveći regionalni vinski događaj tokom četiri dana okupio je više od šest stotina izlagača iz 34 zemlje sveta
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»