Početna»Novosti»Znate li šta je Enoslavia?
11.05.2024.

Znate li šta je Enoslavia?

Spektakularni vinsko gastronomski okršaj Srbije i Hrvatske u Vinskoj kući Erdevik

novost znate li šta je enoslavia vinski magazin vino fino
Po prvi put na našim prostorima, u petak 17. maja, u Vinskoj kući Erdevik na Fruškoj gori desiće se ogledna regionalna degustacija - Enoslavia!

Iza ovog izuzetnog dešavanja stoji Ramazi Inaišvili, menadžer vinarije Erdevik, koji se postarao da i srpske i hrvatske vinske i gastronomske reprezentacije budu na najvišem nivou. Goste očekuje 16 vinarija i 16 odabranih vina uz orkestriranu gastronomsku pratnju – 16 sledova u izvedbi šefova Ivice Klasića i Denija Srdoča iz Hrvatske i šefa vinske kuće Erdevik Vladimira Protića i šefa Aleksandra Jeftića.

U vinariji Erdevik najavljuju pravu vinsku „dramu na terenu“:

- Vinski pogranični incident se događa u Vinskoj kući Erdevik. Dve regionalne vinske supersile, Srbija & Hrvatska, ulažu napore u smirivanje tenzija! Na terenu se odvija prava drama, angažovano je 16 vinarija i 16 odabranih vina uz orkestriranu gastronomsku pratnju – govore fruškogorski vinari.

Vinske boje Srbije braniće vina iz vinarija Lastar, Virtus, Bikicki, Temet, Kovačević, Deurić, Chichateau i Erdevik, a Hrvatske - etikete Kozlovića, Krauthakera, Korta Katarine, vinarija Roxanich, Crvik, Menenghetti, Šembler i Trs. Za muzički ugođaj biće zadužen klasični kvartet Maestre i DJ Jazzysad.

Broj mesta za ovaj vinski i gastronomski spektakl ograničen je na 60, a cena po osobi je 12.000 dinara.

Za rezervacije i dodatne informacije pozovite 061 211 84 39.