Početna»Novosti»Zlatna vina Srbije u Palati umetnosti Madlena
05.02.2024.

Zlatna vina Srbije u Palati umetnosti Madlena

Salon zakazan za 2. mart okupiće vina domaćih vinarija koja su osvojila zlato na međunarodnim ocenjivanjima u 2023. godini

novost zlatna vina srbije u palati umetnosti madlena vinski magazin vino fino
U Palati umetnosti Madlena na beogradskom Dedinju u subotu, 2. marta 2024. godine biće održan drugi salon Zlatna vina Srbije. Nakon prošlogodišnjeg premijernog izdanja ovog salona, održanog u zemunskom prostoru Bel Etage Opera & Theatre Madlenianum, manifestacija se ove godine seli u prestižni prostor u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića.

Salon Zlatna vina Srbije se održava po drugi put u organizaciji Društva Vinodeljstvo i Prostora savremene umetnosti Moljac i deo je projekta Četiri godišnja doba kroz vino i umetnost, koji je zamšljen tako da se kroz četiri vinsko-degustacione manifestacije, koje se međusobno razlikuju po tematici, testiraju i otkrivaju novi elementi potrebni za dalji rast i razvoj vinske kulture.

Na salonu će biti predstavljena vina domaćih vinarija koja su osvojila zlato na međunarodnim ocenjivanjima u toku 2023. godine. Kroz degustacione sesije posetioci će imati prilike da se upoznaju sa pobedničkim vinima, a očekuje ih i raznovrstan prateći sadržaj.

Cena ulaznice sa čašom iznosi 2.500 (pretprodaja), 3.000 (redovna prodaja) i 4.500 (na dan događaja). Karte se mogu kupiti preko sajta tickets.rs, kao i na ulazu u Palatu umetnosti Madlena na dan događaja.