Početna»Novosti»Vino, more i dobre vibracije
22.05.2023.

Vino, more i dobre vibracije

Jubilarni, deseti SuperWine biće održan u subotu, 1. jula u marini Porto Montenegro

novost vino more i dobre vibracije vinski magazin vino fino
Deseto izdanje vinskog događaja SuperWine održaće se u subotu 1. jula 2023. godine od osam uveče do ponoći u luksuznoj marini za jahte Porto Montenegro. Organizatori kažu da je, prema preliminarnoj listi vinarija - izlagača, pred vinskom publikom najbolji SuperWine do sada.

Nakon devet deševanja u potpunosti posvećenih vinskoj eleganciji, došlo je vreme, navode organizatori, da SuperWine svojim desetim izdanjem i zvanično potvrdi da je iz avangarde prešao u klub klasika.

- Pozitivna energija, fine vinske vibracije, atraktivni prateći programi i respektabilne liste vinarija-izlagača krasile su tokom svih ovih godina SuperWine i doprineli da ubrzo stekne status najuzbudljivijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope. Ako je nekako trebalo objediniti ekskluzivitet lokacije Yacht marine u Porto Montenegru i vinski glamur, čini se da je SuperWine to uspeo na najbolji mogući način, idući svake godine korak napred u svim aspektima - kažu organizatori ovog prestižnog dešavanja.

U jubilarnoj godini, pripreme za predstojeći SuperWine obeležene su nesvakidašnjim interesovanjem renomiranih vinskih kuća, i to ne samo iz regiona, već iz cele Evrope. Prema najavama organizatora, ovogodišnji SuperWine biće poseban po mnogo čemu, a tradicionano će biti začinjen nastupom vrhunskog didžejа, kao i bogatim gastronomskim programom.

Ulaznice za SuperWine 10 biće u pretprodaji preko Gigstix servisa u Crnoj Gori (www.gigstix.me), kao i preko aplikacije Wine Drop Club za goste iz Srbije. Ulaznice će biti dostupne i na samoj lokaciji (Buddha Bar Beach u Portu Montenegru, Porto Montenegro Yacht club pool) na dan događaja po ceni od 50 evra.