U restoranu
Jerry na Novom Beogradu 9. aprila biće priređena fine dining večera za pedeset gostiju po imenu
Special Selection, u kojoj će jela visoke kuhinje biti uparena sa vrhunskim vinima domaćih vinarija. Uz amouse bouche, kao koktel dobrodošlice, biće poslužen koktel Kir Royale, a predjelo, tvrdi ovčji sir Gramina Ekstra, pratiće grašac fruškogorske kuće Vinčić.
Tartar biftek od
vagyu govedine biće uparen sa vrhunskim kraft džinom Twin Tigers šumadijske kuće Matijašević, a vino Manifest kuće Cilić biće poslužen uz pastu sa jednogodišnjem Gramina siru i tartufima. Sledeći sled, jagnjeća plećka, dolazi uz Merlot Tri Doline, a ribeye Black Angus odrezak – uz kaberne sovinjon Zemna kuće Matalj.
Dezerti, sorbe od borovnice i
creme brulee, imaće sjajnu pratnju u vidu desertnog vina Tri sunca kasna berba Fruškogorskih vinograda.