Početna»Novosti»Svi ste pozvani na drugi Belgrade Restaurant Show!
06.09.2023.

Svi ste pozvani na drugi Belgrade Restaurant Show!

Veliki gastro događaj održaće se od 27. septembra do 1. oktobra u 70 restorana, dok je centralni događaj, humanitarna večera 5 Star Dinner, zakazan za 28. septembar 2023.

novost svi ste pozvani na drugi belgrade restaurant show vinski magazin vino fino
Posle velikog uspeha prošlogodišnje manifestacije Belgrade Restaurant Show, i ove godine, u odabranim restoranima, moći ćete da uživate u hrani po cenama nižim za najmanje 30 odsto jer novo, gastronomsko putovanje po beogradskim restoranima, drugi Belgrade Restaurant Show počinje 27. septembra i traje do 1. oktobra 2023. godine!

Učestvuje još više restorana nego prošle godine, čak sedamdeset: od street food hrane, preko tradicionalnih i savremenih kuhinja do restorana visoke kuhinje, a Belgrade Restaurant Show prava je prilika da ih posetite i uživate u jelima koje su šefovi specijalno kreirali za ovu priliku.

Više od 100 različitih menija čeka vas u 70 prestoničkih restorana po cenama nižim za minimum 30 odsto od redovnih!

Spisak svih restorana koji učestvuju na Belgrade Restaurant Show, zajedno sa specijalnim menijima pripremljenim za ovu manifestaciju uskoro ćete moći da pogledate na zvaničnom sajtu restaurantshow.rs a za najnovije informacije pratite nas i na instagram adresi belgrade_restaurant_show.

5 STAR DINNER

I ove godine, u okviru manifestacije Belgrade Restaurant Show, u četvrtak 28. septembra 2023. u hotelu Square Nine u Beogradu, odigraće se 5 Star Dinner, humanitarna večera na kojoj će pet izvanrednih šefova kuvati za 100 gostiju, a sav prihod će biti usmeren na račun Svratišta za decu koje funkcioniše u okviru Centra za integraciju mladih u Beogradu.

Na 5 Star Dinner događaju svoje kulinarske veštine ove godine zajedno će pokazati izvanredni šefovi David Šimunić (Square Nine), Filip Ćirić (Homa), Nikola Stojaković (Fleur de Sel), Marko Aćimović (Fig) i Milan Lekić (Artisan Cake Shop), a svako od njihovih jela pratiće odabrana vina iz najboljih domaćih vinarija.

Prodaja ulaznica za humanitarnu večeru, 5 Star Dinner počinje 21. septembra u podne, i ograničena je na 100 gostiju.

Organizator druge Belgrade Restaurant Show manifestacije je magazin Vino & Fino, uz podršku kompanije Telekom, dok je partner 5 Star Dinner humanitarne večere Gault & Millau vodič za Srbiju.

Rezervišite svoje mesto na vreme!

Svi ste pozvani!