Počeo je praznični meni, posvećen Novoj godini, Božiću i zimskoj sezoni u popularnom, novom restoranu na Dorćolu –
Fresca. Šef kuhinje Anton Krasikov pripremio je set od tri jela koja stvaraju novogodišnje raspoloženje -
tost sa kavijarom, klasika moskovskih i peterburških bistro prati elegantan
foie gras sa pilećom džigericom i sosom od šumskih bobica, a tu je i
Beef Wellington, nežni file koji se, kako nalaže tradicija, peče u lisnatom testu i služi uz sos od crvenog vina.
Poslednje subote u godini, 27. decembra ovde će biti organizovan novogodišnji market koji počinje u 13 sati i traje do 22 časa, i koji je zamišljen kao kolaboracija sa još nekoliko lokala u Beogradu poput Pretopa i Sloja. Samo dva dana kasnije, 29. decembra, u restoranu Fresca zakazana je ekskluzivna večera u šest sledova koju će voditi Aleksandar Salmon, ugledni vinar koji stoji na čelu porodične vinarije
Champagne Salmon. On će etikete svoje vinarije lično predstaviti u našoj prestonici.

I to nije sve!
Prednovogodišnja matine žurka održaće se 31. decembra od 13 do 19 sati u zgradi na adresi Dobračina 29a, gde se pored Fresce nalazi i popularni lokal Kissa10. Goste čeka provod uz muziku, ples, šampanjac i koktele.
Iza restorana Fresca stoje Nataša Berezova i Katerina Ternovskaja koje su na domaćoj ugostiteljskoj sceni već bile u zajedničkom ugostiteljskom projektu, restoranu Table 57.