Početna»Novosti»Počeo sa radom restoran Džejmija Olivera u Beogradu
28.03.2024.

Počeo sa radom restoran Džejmija Olivera u Beogradu

Lokal u Beogradu na vodi počeo je sa radom nečujno i bez prisustva osnivača, i iznenadio povoljnijim cenama nego što je javnost očekivala

novost počeo sa radom restoran džejmija olivera u beogradu vinski magazin vino fino
Sasvim nečujno i bez prisustva Džejmija Olivera, u Beogradu je počeo sa radom Jamie's Italian, restoran ovog slavnog televizijskog kuvara i ugostitelja. Restoran se nalazi u Beogradu na vodi, na samom šetalištu, pored Buddha bara, i sav je u staklu, svetao i prostran. Gostima nudi jela italijanske kuhinje sa Džejmijevim tvistom, uz pomalo neočekivano, ne tako visoke cene: pica marinara staje 865 dinara, a najskuplja, San Daniele, košta 1555 dinara. Na vinskoj karti preovlađuju italijanska vina, a od srpskih etiketa prisutna su vina vinarije Zvonko Bogdan, Erdevik, Budimir, Matalj, Ivanović i Radovanović, dok je komšiluk zastupljen etiketama kuće Tikveš.

Vlasnik i zaštitno lice Jamie's Italian, Džejmi Oliver, pozvao je sve ljubitelje italijanske hrane da uživaju u bogatstvu mediteranskih aroma i boja:

- Ponosan sam na Jamie's Italian. Naš neverovatan tim je kao velika porodica - brinuće se o vama dok uživate u ukusnoj, a jednostavnoj hrani koju pravimo od najkvalitetnijih sastojaka. Sjajna hrana, atmosfera, prelep ambijent. Dobrodošli u Jamie's Italian – u potpisu, Džejmi Oliver.