Početna»Novosti»Otvara se novi Thyme na Banovom brdu
28.03.2024.

Otvara se novi Thyme na Banovom brdu

Treći lokal poznatog ugostiteljskog koncepta počeće da radi početkom maja

novost otvara se novi thyme na banovom brdu vinski magazin vino fino
foto: instagram.com/thyme.streetfood
Nakon uspeha Thyme StreetFood & Breakfast lokala u Zemunu i Thyme StreetCusine & Cocktails restorana u centru Beograda, početkom maja i Banovo brdo će dobiti svoj Thyme. Ovaj lokal će po konceptu biti dosta bliži onom u Zemunu, ali sa par elemenata iz njihove Street Cuisine priče, kaže Nikola Rosić, jedan od vlasnika.

Thyme na Banovom brdu enterijerski će biti mešavina postojećih lokala, sa prepoznatljivim detaljima ugostiteljskog koncepta Thyme, dok će na čelu kuhinje biti Aleksandar Šovljanski, momak koji je, kako piše na stranici Thyme lokala, žarko želeo saradnju i i strpljivo čekao i dočekao svoju poziciju glavnog šefa lokacije na Banovom brdu.

Iza koncepta Thyme stoje talentovani šef Nikola Rosić koji je iskustvo sticao u kuhinjama Home, hotela Radisson Blu i restorana Iris, Krsta Simović, sa iskustvom iz restorana Kontrast u Oslu i Frantzen u Stokholmu, i Nenad Atanasković, diplomac prestižne Cordon Bleu škole u Londonu, koga smo donedavno gledali u ulozi sudije u prvom srpskom MasterChef-u. Oni prave ukusna, kremasta, hrskava, mekana i sočna jela, insistiraju na sezonskim namirnicama, dok sa kvalitetom kod njih nikad nema kompromisa.