Početna»Novosti»Luda pica stiže u Beograd
25.03.2024.

Luda pica stiže u Beograd

Crazy Pizza, lanac u vlasništvu milijardera Flavija Brijatorea, otvara se u junu u okviru tržnog centra Galerija u Beogradu na vodi

novost luda pica stiže u beograd vinski magazin vino fino
Crazy Pizza, poznati svetski lanac picerija iz Italije, otvara se u junu u Beogradu. Restoran je u vlasništvu kontroverznog italijanskog milijardera Flavija Brijatorea koji stoji iza ugostiteljskih brendova Twiga, Cowa i Crazy Pizza. Brijatore ima dugu i ponekad skandaloznu karijeru u svetu vrhunskog sporta, od Formule 1 do fudbala, a u fokusu javnosti bio je i za vreme pandemije kada je njegov noćni klub Billionaire na Sardiniji radio uprkos zabranama i bio proglašen za žarište kovida.

Kako piše najugledniji italijanski gastronomski magazin Gambero Rosso, restoran će se u prestonici nalaziti u Beogradu na vodi, tačnije u okviru tržnog centra Galerija, a otvaranje je deo planova udvostručenja broja restorana poznatog lanca koji će do kraja godine biti proširen za deset lokacija. "Ludu picu" do sada ste mogli da jedete u Londonu, Rimu, Monte Karlu i drugim svetskim metropolama, a uskoro i u Beogradu.

Crazy Pizza gostima nudi autentične pice, sa tankim testom napravljenim bez kvasca i isto tako tankom koricom, običnim ili „ludim“ nadevima poput pice premazane pastom od tartufa, uz još poneka odabrana jela italijanske kuhinje, i sa fokusom na izvornu, italijansku namirnicu u pripremi pica, startera i glavnih jela.