Početna»Novosti»Izložba čokoladnih figura poslastičara Krsta Radovića
18.04.2024.

Izložba čokoladnih figura poslastičara Krsta Radovića

Poslastičarske fantazije moći će da se pogledaju u Mandarina Cake Shop-u u Baba Višnjinoj ulici, a donacijom pomažete rad solidarne kuhinje za bebe do dve godine

novost izložba čokoladnih figura poslastičara krsta radovića vinski magazin vino fino
Krsto Radović sa timom Mandarina Cake Shop-a
Izložba čokoladnih figura, ručni rad cenjenog poslastičara Krsta Radovića iz poslastičarnice Mandarina Cake Shop, otvorena je sinoć u Beogradu i trajaće do 30. aprila. Na projektu se radilo mesecima, svaka figurica je unikatna, a svaki detalj ručno rađen i ručno oslikan i ne vredi da vam prepričamo kako to izgleda, jer to morate da vidite svojim očima.

Iza ove čokoladne magije stoje čokolatijeri, majstori svog zanata iz Mandarinine čokoladne laboratorije - Neda Leko, Diana Penezić, Nevena Jovanović na čelu sa šefom, glavnim poslastičarem i osnivačem Krstom Radovićem, kao i direktor Chocolate Academy Belgrade, Remi Delet.

Ovo je druga godina zaredom da se u jednom od lokala Mandarina Cake Shop-a, u Baba Višnjinoj ulici, organizuje izložba humanitarnog karaktera, uz podršku brenda Callebaut i kompanije Silbo, a donacijom pomažete rad udruženja Anđeli Severa, prvu i jedinu solidarnu kuhinju za bebe do dve godine iz cele Srbije.