Enolog Mladen Dragojlović, generalni menadžer restorana Dušan Vranić, direktor Mladen Ćirić i šef Nikola Stojaković
U predivnom ambijentu
Ateljea vina Šapat, sa pogledom na Dunav i prostranstvo Vojvodine, početkom jula obeležen je niz uspeha ove kuće tokom poslednjih godinu dana. U tom periodu, šef
Nikola Stojaković proglašen je za šefa godine u godišnjem izboru kuće
Vino & Fino, a isto priznanje dobio je i od srpskog izdanja uglednog međunarodnog vodiča
Gault & Millau.
Stiglo je i prvo Dekanterovo zlato, i to za
Atila Chardonnay 2022, a iz redakcije magazina Wine Spectator došla je i senzacionalna vest – da je restoran
Fleur de Sel postao prvi u Srbiji koji je dobio priznanje
Best of Award of Excellence, za izuzetno dobru i bogatu vinsku kartu.
Događaj je okupio probrane goste iz vinskog sveta koji su osim u vinima i zalogajima uživali i u sjajnoj muzici i druženju sa timom Ateljea vina Šapat.