Početna»Novosti»Gastronomska vizija na Beogradskom sajmu
14.11.2023.

Gastronomska vizija na Beogradskom sajmu

Masterklasovi, degustacije, takmičenja, promocije - sve ovo čeka posetioce dešavanja Food Vision u okviru sajma Wine Vision by Open Balkan

novost gastronomska vizija na beogradskom sajmu vinski magazin vino fino
Spektakularni događaj Food Vision, u okviru ovogodišnjeg sajma Wine Vision by Open Balkan, održaće se od 16-19. novembra u halama 5 i 11 Beogradskog sajma. Prvi dan,16. novembar, rezervisan je isključivo za profesionalce iz vinskog sveta i poslovne posetioce, a tokom sledeća tri dana u svim sajamskim sadržajima moći će da uživa i generalna publika, uz plaćenu ulaznicu.

Hala 5 biće rezervisana za masterklasove, predavanja i degustacije, opremljena sa šest profesionalnih kuhinja i jednom masterklas kuhinjom. Takođe, tu će se odigravati i takmičenje mladih kuvara, nadmetanje profesionalnih šefova i restorana, a posetioci će imati priliku da degustiraju različite set menije uparene sa vinom. Dakle, na sajmu biće kao u najboljem restoranu! Cena degustacionih menija od četiri sleda sa uparivanjem biće 3.000 dinara, a sav prihod od prodaje biće doniran u humanitarne svrhe.

I najmlađi posetioci su dobrodošli na Food Vision jer ih očekuju sjajne kulinarske radionice, a zanimljiva će biti i revijalna takmičenja predstavnika medija, kao i predstavnika diplomatskog kora.

Zlatni sponzor sajma Food Vision je Gastromaster, dok je gastro partner Metro Cash & Carry.

U hali 11, više od 25 izlagača iz ugostiteljske delatnosti će tokom sva četiri dana sajma predstavljati svoje proizvode, a u toj hali će raditi i restoran namenjen svim posetiocima ovogodišnje vinske i gastronomske vizije.

Panel sudija na takmičenjima u okviru Food Vision-a