Početna»Novosti»Filip Ćirić na Weekend Food Festivalu u Rovinju
07.02.2024.

Filip Ćirić na Weekend Food Festivalu u Rovinju

Festival se odigrava u Tvornici duhana u Rovinju od 19. do 21. aprila, a ovogodišnja tema su izazovi sa kojima se suočava gastronomska scena

novost filip Ćirić na weekend food festivalu u rovinju vinski magazin vino fino
U Zagrebu je održana konferencija za štampu povodom ovogodišnjeg izdanja Weekend Food Festivala u Rovinju, a na njoj je saopšteno i ko je sve do sada potvrdio svoj dolazak. Velike svetske kulinarske zvezde poput Ane Roš, Dabiza Munjoza, Masima Boture koji su već učestvovali na ovom festivalu za sada nisu na spisku govornika, ali jeste naš Filip Ćirić, vlasnik restorana Homa i Homa bistro i jedan od sudija aktuelnog TV spektakla MasterChef Srbija.

Festival se odigrava na dobro poznatoj lokaciji u Rovinju, u Tvornici duhana, od 19. do 21. aprila, a tema ovogodišnjeg festivala biće okrenuta ka izazovima sa kojima se suočava gastronomska scena, najavljeno je na konferenciji za štampu.

Osim Ćirića, učešće su potvrdili i slavni hrvatski šefovi David Skoko, Mate Janković i Katarina Vrenc, a kompletan spisak učesnika, kako piše u saopštenju, biće poznat uskoro.