Početna»Novosti»Dukley Hotel & Resort poziva na proslavu proleća
17.04.2024.Promo

Dukley Hotel & Resort poziva na proslavu proleća

U Crnoj Gori je zvanično počela sezona kupanja, i ovo je pravo vreme da sa porodicom i prijateljima provedete nezaboravne prvomajske praznike

novost dukley hotel resort poziva na proslavu proleća vinski magazin vino fino
U srcu Budve, Dukley Hotel & Resort otvara svoja vrata za jedinstvenu proslavu proleća, od 1. do 12. maja. Gosti će imati priliku da iskuse spoj tradicionalne gostoljubivosti i modernih sadržaja, uživajući u posebnoj ponudi kombinovanih popusta i gratis upgrade-a u bolju kategoriju smeštaja.

Iz prostranih i luksuzno opremljenih soba i apartmana, otvara se čarobni pogled na beskrajno plavetnilo mora i slikoviti budvanski pejzaž.

Dolazak proleća u Dukley Hotel & Resort obeležava se nizom pažljivo osmišljenih aktivnosti i događaja koji su otvorenog tipa, pa je ulaz slobodan i za one koji nisu gosti hotela.

Svakodnevna zabava na peščanoj Dukley plaži od 1. do 6. maja nudi potpun gastonomski užitak uz à la carte ponudu roštiljskih specijaliteta koja se menja svakog dana, maštovitu koktel listu u skladu sa veselim bojama proleća i muzički program tokom vikenda gde će gosti će moći da zaplešu uz ritmove sjajnog DJ-a.

U Crnoj Gori je zvanično počela sezona kupanja, i ovo je pravo vreme da sa porodicom i prijateljima provedete nezaboravne prvomajske praznike uz zabavu, sunce, besplatne ležaljke i neodoljive ukuse. Kako bi provod bio zagarantovan za sve uzraste, na Dukley plaži je planiran i kutak za decu sa posebnim programom koji obećava radost i smeh.
Ovi događaji znače i zvanično otvaranje Dukley plaže i bara koji je omiljeno mesto hedonista i svih koji vole da u miru uživaju čarima ljeta u Budvi.Za one koji odsedaju u hotelu Dukley pripremljen je popust od 20% na masaže, dopuštajući gostima da se nakon ispunjenog dana prepuste tretmanima za lice i telo, ili da uživaju u sauni, turskom kupatilu i hidromasažnoj kadi.

Ali, šta bi bilo proleće bez uživanja u zadivljujućim zalascima sunca sa panoramskim pogledom? Infinity bazen nudi upravo to - savršeno mesto za one koji žele da svoje dane započnu ili završe uz kafu ili čašu odabranog vina, gledajući prema horizontu gdje se nebo i more spajaju u savršenstvo.

A oni koji planiraju posetu Crnoj Gori nešto kasnije u maju, moći će da prisustvuju najvećoj zabavi na Budvanskoj rivijeri! Tradicionalna BBQ žurka na Dukley plaži ove godine je planirana za 21. maj uz spektakularni nastup Dejana Petrovića i njegovog benda, neograničenu konzumaciju hrane i pića i poseban program za decu.

Budva vas poziva da doživite proleće kako dolikuje: veselo, energično, upijajući tople trake sunca, a Dukley Hotel & Resort je pravo mesto za to. Luksuzni smeštaj, izvanredna gastronomska ponuda i pažljivo birani sadržaji spajaju se u harmoniju koja obećava odmor, ali i provod iz snova. Dukley vas poziva da stvorite uspomene koje će trajati ceo život i doživite proleće u njegovom najlepšem izdanju.