Početna»Novosti»Dolce & Gabbana i Puter bistro u istom društvu
31.01.2024.

Dolce & Gabbana i Puter bistro u istom društvu

Rebrending poznatog prestoničkog restorana radila je agencija Matbold iz Praga, koja u svom portfoliju ima i projekat koji je radila za modnog giganta

novost dolce gabbana i puter bistro u istom društvu vinski magazin vino fino
foto: Kristina Karaičić
Puter bistro ima novi logo i to svetski! Logo i kompletan rebrending ovog prestoničkog restorana radila je agencija Matbold iz Praga, koja u svom portfoliju ima i projekat koji je radila za jedan od najpoznatijeg modnog brenda današnjice, Dolce & Gabbana.

- Ovo je tek početak saradnje. Prvi logo rađen je u skladu sa tadašnjom vizijom Puter bistroa, kao komšijskog deli restorana, naravno uvek bez kompromisa prema vrhunskom kvalitetu – kaže Danica Komatina, jedna od vlasnica, i dodaje da joj je posebno drago što su zajedno sa svojim gostima i ekipom zaposlenih koji su to od prvog dana uspeli da stvore mesto koje je jednako poznato po svojoj vrhunskoj kuhinji, servisu i šarmantnoj i privatnoj atmosferi.

- Jednostavno, udaljili smo se od naše prvobitne vizije i to na najbolji mogući način, te je i promena vizuelnog identiteta bila logična posledica.

Promena vizuelnog identiteta iznedrila je i druge promene u ovom restoranu. Kao što smo nedavno pisali, Puter bistro je od skora zabranio pušenje u centralnoj sali za ručavanje, a od bistro koncepta sa početka poslovanja izrasli su u pravi (jako dobar!) restoran i jedva čekamo da vidimo šta je sledeće čime će nas obradovati.