MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Ponovo radi Bristol, i izgleda božanstveno!
Prefiks The ima gotovo svaki kutak u hotelu - The Dining Room, The Library, The Courtyard - jer od Beograda započinje stvaranje hotelskog lanca The Bristol širom sveta
Novi šef na čelu kuhinje Jamie’s Italian u Beogradu
Novi šef kuhinje Džejmijevog restorana u Beogradu od kraja prošle godine je beogradski kuvar Nikola Vučković koji je od malena, kako je rekao, voleo da gleda i prati emisije Džejmija Olivera
Posle sarme - rekonstrukcija rinflajša!
Online prijave su počele u subotu, a prvu rekonstrukciju rinflajša postavio je šef restorana The Square u hotelu Square Nine, David Šimunić
Gastro pregled: Male, ali nedopustive greške u meniju
Šta mislite, da li u Beogradu ima bar deset restorana u čijem je jelovniku tartar biftek napisan pravilno? Mislim da ne
Mišlenove table stigle su u Srbiju po četvrti put
Tablama su se najviše obradovali „zvezdani šefovi“ – Marko Đerić i Nikola Stojaković, a od vlasnika restorana dobitnika Mišlenovih preporuka, jedino je izostao Branko Kisić, šef Kluba književnika
Veliki toskanski vinari falsifikuju sopstvena vina?
U emisiji se naročito navode apelacije Bolgeri, Kjanti Klasiko i Kjanti, a karakterističan primer iz 2015. godine pokazuje kako tačno teče ovaj proces kojim se jeftina rinfuzna vina transformišu u luksuzna vina sa čuvenim etiketama
Nikola Milović: The Bristol je novo srce grada
Nikola Milović, direktor marketinga i komunikacija u hotelu The Bristol, koji je posle dve i po godine restauracije otvorio vrata za Beograđane i goste prestonice, odgovara na pet pitanja koja smo mu postavili
Šef koji se odrekao Mišlenovih zvezda dolazi na Weekend Food Festival
Dolazak Pjera Vajta u Rovinj najavio je na instagram stranici festivala poznati hrvatski kuvar Mate Janković, šef zagrebačkog restorana SOL
Tri zvezdice za Fleur de Sel
Ovo je druga nagrada za vinsku listu ovog restorana koja dolazi posle priznanja Best of Award of Excellence čuvenog magazina Wine Spectator iz Njujorka
Salon 1905 ima novog šefa kuhinje
Novi šef ima akademsko obrazovanje iz oblasti filozofije, ali mu je kuvanje oduvek bilo inspiracija
Srpska vina i rakije u bečkoj gradskoj kući
Festival je okupio više od 500 posetilaca među kojima su bili naši zvaničnici, privrednici, ugostitelji i javne ličnosti
Aleksandar Marinković: Prvi vinski koraci su najteži
Put do titule najpoznatijeg vinskog influensera u Srbiji bio je zaobilazan, i moglo je lako da se dogodi da Aleksandar Marinković danas bude programer ili profesionalni sportist
Priča o čaju
Ova priča počinje u Kini, veoma davno, negde oko 2737. godine pre naše ere. I protkana je, kao, valjda, i sve dobre priče, simpatičnim, romantičnim legendama neproverive istinitosti
Mišlenov vodič se posle 16 godina vratio u Austriju
Mišlenov vodič za Austriju je izlazio od 2005-2009. godine, nakon čega je izdanje ukinuto a restorani u Beču i Salcburgu recenzirani su u kolektivnom izdanju MICHELIN Guide Main Cities of Europe
Tropski kokteli i kineska kuhinja
Idol radi od utorka do nedelje kao restoran, dok se ponedeljkom i svakim drugim danom posle 21 sat pretvara u koktel bar sa autentičnim barskim zalogajima
«
‹
4
5
6
7
8
9
10
11
12
›
»