MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Luka Gardini i Tomaž Kavčič predstavili vina Balkana
Masterklas, održan 4. aprila, bio je ispunjen do poslednjeg mesta, a neki su i stajali sa strane
JaM ima novi meni i još ponešto novo!
Fini beogradski restoran JaM od danas ima novi meni i ne samo to, već i novu koktel kartu sa čak devet signature koktela koje jedva čekamo da probamo
Izašao je novi broj magazina Vino & Fino
Vremenske prilike možda nisu u skladu sa kalendarom, ali je zato 47. broj magazina Vino & Fino sav u znaku proleća
Vina Pilato: ljubav koja traje tri generacije
U Lašićima, selu kod Poreča, Ivan Pilato posadio je mali zasad vinove loze i tako označio početak vinske priče koja traje već tri generacije
Vinarija Tikveš u borbi protiv klimatskih promena
IWCA, kao partner Ujedinjenih nacija u borbi protiv klimatskih promena, obavestio je javnost da su, pored Tikveša, nove članice grupe idve poznate američke vinarije, Opus One Winery и Ste. Michelle Wine Estates
Nacionalni parkovi - prirodni dragulji Srbije
U časopisu su predstavljeni svih pet nacionalnih parkova Srbije: Fruška gora, Tara, Đerdap, Kopaonik i Šar planina, kao i područja Stare planine i planina Kučaj-Beljanice za koje je najavljeno da će postati nacionalni parkovi
Vina Balkana među zvezdama sajma Vinitaly
Bogata ponuda ovog zajedničkog, atraktivno dizajniranog štanda privukla je mnoge vinoljupce, a vinske posvećenike očekuje i dubinski uvid u svet balkanskih vina
Novi šef kuhinje od danas u Salonu 1905
Miša Aljehin je u Beograd došao nakon višegodišnjeg kulinarskog rada u Sloveniji, a na mestu šefa kuhinje u Salonu 1905 zamenio je izvanrednog Davida Šimunića
Gastro pregled: Nova poskupljenja u restoranima
Javili su mi se i neznani i znani ugostitelji da mi kažu da situacija i nije baš tako jednostavna i da su restorateri bukvalno primorani da podignu cene. U protivnom, kriza će do kraja godine, kako sami predviđaju, zatvoriti više od polovine restorana u Beogradu
Antinori je najpoštovaniji vinski brend na svetu
Evropa je i u ovom izdanju liste ostala najvažnija vinska regija na svetu, sa 32 mesta na listi, a samo Francuska je zastupljena sa čak četrnaest vinskih brendova
Svetski šefovi stižu u Rovinj
Festival će trajati tri dana i na njemu će neka od najvećih imena svetske i lokalne kulinarske scene na brojnim predavanjima i panelima raspravljati o aktuelnim trendovima u kuhinjama širom sveta
Najbolji restoran na svetu poskupeo gotovo dvostruko
Rasmus Kofoed, šef restorana Geranium, početkom marta šokirao je svojim novim modelom poslovanja
Lažni med preplavio Evropu
Po EU propisima med ne sme imati nikakve aditive, tako da ovakvi, „sečeni“ proizvodi ne smeju da nose naziv med
Održana degustacija pet sjajnih međimurskih vina
Nakon ove, još jedne sjajne prilike da naši vinoljupci upoznaju sa vinima iz slikovitog Međimurja, u hotelu Crowne Plaza počeo je veliki i već tradicionalni vinski događaj
Gastro pregled: Beogradski restorani su baš skupi!
Da li ste primetili da u Beogradu više ni za pet hiljada dinara dve osobe ne mogu da pojedu pristojan obrok u restoranu i popiju po piće ili dva, pa čak ni u picerijama?
«
‹
38
39
40
41
42
43
44
45
46
›
»