MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Walk&Wine 2023: Sve je spremno za Fruškogorsku vinsku šetnju!
Vidimo se u nedelju, 27. avgusta u Irigu!
Walk&Wine 2023: Kako do digitalnog vaučera?
Da biste bili deo ove vinske šetnje, potrebno je da na domaćoj platformi Visit-Serbia.Online kupite digitalne vaučere.
Sedmi Salon žilavke: Praznik autentične Hercegovine
Po tradiciji, u Vinskoj galeriji Vukoje, svoja vina od autohtone sorte žilavka prezentovale su 24 vinarije, od krajnjeg zapada do istočnih granica Hercegovine, uz bogatu ponudu regionalnih gastronomskih delicija
Fruška Walk&Wine 2023:Savršen dan za ljubitelje prirode i vina
U nedelju 27. avgusta ljubitelji šetnji kroz prirodu i vina imaće priliku da svoje dve ljubavi spoje u jedinstvenom događaju pod nazivom Fruška Walk&Wine. Tokom šetnje kroz predele Fruške gore, posetioci će moći da probaju vina iz deset fruškogorskih vinarija
Tekila, mango i čili – prvi put u jednoj boci!
Piće Sierra Tropical Chilli ima samo 18% alkohola, što ga čini idealnim izborom za leto, naročito kada je servirano sa puno leda
Outstanding Serbia br. 6: letnji aduti naše zemlje
I u ovom broju redakcija OS predstavlja zanimljive i važne lokacije u Srbiji, vinarstvo i gastronomiju naše zemlje, mesta za uživanje, obilazak i izlazak, jednaku pažnju poklanjajući i tradicionalnim i modernim atrakcijama
Princeps: prva srpska vinarija posvećena penušavcima
Vinar Mitar Deurić kaže da je ovo veoma važan korak u radu fruškogorske vinarije
Prva konferencija o budućnosti luksuza
Tokom dva dana trajanja konferencije, 4. i 5. oktobra 2023. stručnjaci i predstavnici uspešnih biznisa baviće se perspektivom luksuznog sektora na regionalnom i globalnom tržištu
Walk & Wine 2023: Vinska šetnja Fruškom gorom
Prva šetnja kroz vinograde Fruške gore počeće u nedelju u 10 ujutru na iriškom Ribarskom trgu, a ture će se potom organizovati na svakih pola sata, u grupama od 50 posetilaca sa vodičem
Gordana Čučković, Vinum: Budućnost je u prodaji vina na pragu vinarije
Gordana Čučković sa velikim entuzijazmom govori o izuzetno zanimljivim grašcima ove kuće, a naročito o barikiranom grašcu koji je ponos vinarije, o frankovki, pa i o bermetu koji je favorit stranim gostima
Trebinje poziva na Sedmi salon žilavke
U četvrtak, 17. avgusta, na Sedmom salonu žilavke očekuje se dolazak, kao i prošle godine, brojnih vinarija koje će predstaviti oko 70 različitih etiketa vina od žilavke
Uklesano u kamenu: Crvena vina vinarije Matalj
Promocija Zamne 2020, novog crvenog vina negotinske vinarije Matalj, kao i retrospektivna degustacija nekih već poznatih etiketa: od Bukovskog Cuvea do Kremena i Kremen Kamena, učvrstila je reputaciju Negotinske krajine kao jednog od najboljih regiona za vrhunska crvena vina u Srbiji
MALIM KORACIMA DO SAVRŠENSTVA
Duboko verujući da ga je sudbina sama okrenula prema vinu i Biserno vinariji, Nikolo Marciki Lenci priča za Vino & Fino kako je sve počelo
OD JAPANSKE MANGE DO SOMELIJERA IZ ZIMBABVEA
David Šimunić – novi šef kuhinje u Square Nine
Na čelo kuhinje Square Nine-a dolazi iz prestoničkog restorana Salon 1905, a na toj funkciji od septembra ove godine zameniće šefa Dušana Todića koji se ponovo vraća u San Dijego
«
‹
29
30
31
32
33
34
35
36
37
›
»