MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Rane prijave za BIWC primaju se do 10. aprila
Predstojeće, 13. izdanje Balkanskog takmičenja i festivala vina (BIWC) održaće se od 4 - 8. juna 2024. u dve zemlje – Turskoj i Bugarskoj
Freixenet zbog suše deklasifikuje čuveni penušavac
Žosep Palau, direktor proizvodnje u kući Freixenet, rekao je poslovnom dnevniku El Economista da će loša berba imati ogroman uticaj na sva svetska tržišta i da ne očekuje da će se ova ozbiljna situacija uskoro promeniti
Splav Lefer: tropska atmosfera na Savskom keju
Restoran je otvoren tek tri nedelje, ali deluje kao da se osoblje već dobro uhodalo. Usluga je dovoljno brza, konobari uigrani, a kuhinja sasvim dobra
Džin Twin Tigers iz Srbije zablistao na crnogorskom takmičenju barmena!
Na takmičenju je učestvovalo 50 barmena i barista iz Crne Gore, Mađarske, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Turske, Makedonije, Slovenije, Rusije, Kipra i Albanije
Homa – dobitnik nagrade za filantropiju
Bistrou i restoranu u Beogradu dodeljeno je priznanje Virtus za akciju ručkova za prodavce magazina LiceUlice i štićenika Svratišta za decu
Gazirano piće nedelje: Koka-kola limenka 330ml
Prvi napitak koji recenziramo na isti način kao što to radimo sa vinom je, naravno, najpopularniji od svih: koka-kola
Gastro pregled: Ko to piše uvredljive komentare na internetu?
Civilizovana diskusija i javno negodovanje i neslaganje sa nečijim postupkom nemaju ništa zajedničko sa pozivima na linč, pretnjama i uvredama kojima smo svedočili
Počeo sa radom restoran Džejmija Olivera u Beogradu
Vlasnik i zaštitno lice Jamie's Italian, Džejmi Oliver, pozvao je sve ljubitelje italijanske hrane da uživaju u bogatstvu mediteranskih aroma i boja
Otvara se novi Thyme na Banovom brdu
Ovaj lokal će po konceptu biti dosta bliži onom u Zemunu, ali sa par elemenata iz njihove Street Cuisine priče, kaže Nikola Rosić, jedan od vlasnika
Salon GrandVin - vinsko proleće u Skoplju
Hotel Marriott u Skopju otvoriće vrata ovog jednodnevnog salona vina u podne, 12:00 časova, a ljubiteljima vina biće na raspolaganju za degustaciju više od 400 etiketa
Yebiga rakija ušla u prodaju u Srbiji
Prva, odležala šljivovica, u Srbiji košta oko 3.500 dinara, dok Bela, za naše pojmove neobična šljivovica koja nije odležavala u drvetu, staje oko 3.000 dinara
Luda pica stiže u Beograd
Kako piše najugledniji italijanski gastronomski magazin Gambero Rosso, restoran će se u prestonici nalaziti u Beogradu na vodi, tačnije u okviru tržnog centra Galerija
Klub književnika napadnut lažnim recenzijama
Od dela nezadovoljne publike Kisić i njegov restoran trpe uvrede i komentare koji se graniče sa pozivima na linč
Gastro pregled: Pet ušuškanih bašti u Beogradu
Vest o zatvaranju Ljutića inspirisala me je da razmislim da li u širem centru prestonice postoji nešto slično, ušuškano, a da ima i da se jede
Najbolja šefica na svetu dolazi iz Brazila
Toresova je vlasnica i šefica restorana visoke kuhinje A Casa do Porco, smeštenog u Sao Paulu, a u njenom vlasništvu je još ugostiteljskih objekata: jedan restoran, kiosk za hot dog, sendvičara i sladoledžinica
«
‹
13
14
15
16
17
18
19
20
21
›
»