Početna»Fino»Restoran nedelje»Wang Jiao
restoran nedelje wang jiao vinski magazin vino finorestoran nedelje wang jiao vinski magazin vino finorestoran nedelje wang jiao vinski magazin vino fino

Wang Jiao

Bulevar despota Stefana 32, Beograd
011 7653 977
haoyun007doo@gmail.com
Odavno se u Beogradu nije otvorilo tako uzbudljivo i autentično mesto sa kineskom kuhinjom poput restorana Wang Jiao. Nalazi se na mestu nekadašnje picerije Orao u bulevaru Despota Stefana i nudi autentičnu mešavinu kantonske i honkongške kuhinje, uz par jela iz sečuanske tradicije.

Wang Jiao je jedno od retkih mesta kod nas koja služe autentičnu pekinšku patku, a na meniju su i odlična svinjetina sa roštilja, patlidžan u slatko kiselom sosu, prebijeni krastavac, pileće nogice kao i čitav niz dim-sum jela. Obavezno morate probati tradicionalnu kantonsku čorbu, kao i najpopularniji desert – pandice na pari sa kremom od vanile. Ponedeljkom se ovde piju kokteli po specijalnim cenama, a možete probati i najrazličitiije kineske čajeve.

Ovo je samo deo ponude koju ćemo tek otkrivati, a sada je definitivno i pravi trenutak za to budući da je restoran ovih dana renoviran i danas ponovo počinje sa radom u novom, dosta komfornijem ambijentu.

Još dobrih restorana