MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Fino
»
Restoran nedelje
Riblja čarda Palić
U nestvarnom ambijentu Riblje čarde - toliko udaljenom od onih bezličnih čardi, koliba, salaša i konoba koje nespretno glume ruralnu tradiciju koje zapravo nema i nikad je nije bi bilo - uživaćete u zasta odlično filiranoj ribljoj čorbi, posluženoj uz domaću testeninu, kako je to već uobičajeno na severu Vojvodine
Ćevap kod Dekija
Ono što nas je i nagnalo da baš sada pišemo o Dekiju, te da se kod njega vratimo nekoliko puta u poslednjih par nedelja, jeste njegova gurmanska pljeskavica, ultimativni roštiljski „piece of art“ i jelo koje slobodno može i na jelovnike fine dining restorana
Cuoco
Kuhinja se oslanja se na italijansku, smelo krstareći ovom kulinarski inspirativnom zemljom od juga do severa i nazad, koristeći autentične sastojke i recepture
Paša
Retka su mesta koja nude poštenu dunavsku hranu u elegantnom a jednostavnom ambijentu, a "Paša" je izvanredan primer za to. Jedan od najpopularnijih unosa u meniju je riblja čorba, koja je prezentirana spektakularno, u sjajnim, malim bakračima vrlo kvalitetne izrade
Mezestoran Dvorište
Od atmosfere preko magije ušuškanosti između starih beogradskih zgrada, skriveno od buke i ispunjeno nekim toplim, prijatnim zvucima, ovo mesto osvaja svakim detaljem u svakom od malih tanjira koji s punim pravom deklarišu i definišu ovaj restoran kao „mezestoran“...
Mayka
Ono što smo probali zaista jeste uzbudljiva šetnja raznim destinacijama koje obeležavaju koliko gusti ramen sa povrćem i tofu sirom, toliko i vege burger poslužen u domaćoj integralnoj zemički između koje su falafel burger, zelena salata, humus, patlidžan i sušeni paradajz.
Mozzarella Osteria
Smešten u novoizgrađenom A bloku, ovaj restoran s pravom se definiše kao „fine italian food“: zahvaljujući originalnim sastojcima i autentičnim recepturama, ovo mesto vas suvereno vodi kroz italijanske regije predstavljajući svu raskoš i raznolikost uzbudljive kuhinje Apeninskog poluostrva.
Baštino
Još zelenija i prijatnija, uz stabla maslina i palmu, ovo je jedinstvena bašta u gradu u kojoj možete uživati baš tokom cele godine i baš po(d) svim vremenskim (ne)prilikama.
Pizza bar
Dva puta godišnje, istrajno i inspirativno, maštovita ekipa iz Pizza Bara sprema neke sasvim nove kreacije čime ponudu čini i sezonski aktuelnom i stalno privlačnom
Mandarina Cake Shop
Mandarina Cake Shop: Kolači za uzdahe. Slatko savršenstvo.
Dvorište
Mediteran u mezestoranu: Dvorište koje ćete voleti.
Brener
Brener: totalni zaokret na zanimljivoj lokaciji koji vredi pohvaliti.
Crna ovca
Strast za sladoledom: sve preporuke za sve ukuse & Big Bravo za Black Sheep!
Epigenia
Iskrena i topla preporuka za fini gastro miks Španije i Srbije, kopna i mora, za bekstvo iz grada u srcu grada
Frida
Nova i svoja: mesto koje na obalama Beograda povezuje ukuse leta i dalekih predela
«
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9