MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Fino
»
Restoran nedelje
Giulia
Ceo meni je lepo sveden i podeljen na glavna jela, ručno pravljenje paste i rižota, i desetak pica napravljenih na šamotu
Homa Bistro
Homa Bistro je definitivno restoran iz koga ćete uvek izaći zadovoljni, mesto u kome će se dobro najesti i provesti i velika društva i poslovni ljudi i porodice sa decom
Đumbir Superfood bar
Đumbir je jedno malo, sa posebnom pažnjom uređeno mesto na Vračaru u kome se služi isključivo veganska hrana i u kome se sva jela pripremaju po načelima makrobiotičke kuhinje
Suvobor
Zbog dobre hrane i poštenih porcija, fine kafanske atmosfere, ljubaznog osoblja i veoma posvećenog vlasnika, kafana Suvobor je i ovonedeljni restoran nedelje po izboru magazina Vino i Fino
Bitni Špirs
Uz oridžinal burger i čizburger, posebno mesto zauzima puter burger u kome je umesto sira puter, nešto skroz drugačije od svega što ste do sada probali kada su burgeri u pitanju
Monument
Ove godine, brend Monument je proslavio veliki jubilej, 25 veoma uspešnih godina, i svoj portfolio dopunio još jednim objektom, čuvenim Ruskim carem
Picerija Emma
Neočekivano, pice nisu iz peći na drva, ali kao da jesu. Testo je tanko, korice su mu hrskave i blago zagorele, napolitanskog stila. Na meniju je 31 pica sa raznim nadevima, ali glavni favoriti ipak su iz kategorije klasika
Nomad bistro
Na meniju inspirisanom sa 23 zemlje Mediterana nalaze se toskanska rebra i domaća kazareće pasta sa dimljenom buratom kao odličan omaž Italiji, razne mazalice u slavu Grčke i Libana, španski kroketi...
Dimitrije
Stari Dimitrije otvoren je kao picerija, ali se u njemu veoma brzo usavršila priprema vrhunskih odrezaka, pa je za kratko vreme postao premali za sve gladne i željne dobre hrane
Oskar
Oskar je restoran domaće kuhinje sa porodičnom tradicijom dugom preko dvadeset godina. Nalazi se u najlepšem, starom delu Dorćola
Koordinata Street
Iza Koordinate stoje Sara Biočanin i Stefan Živković, simpatičan mladi par koji svoju ugostiteljsku viziju od prvog dana gradi zajedno sa svojim gostima
Za Druga
Ovde se jedu meso iz slobodnog uzgoja i ručno rađene paste bez ikakvih aditiva, a svakog dana i neko drugo kuvano jelo je na meniju, od punjenih paprika i graška sa junetinom do jagnjetine ispod sača
Rustique
Kuhinja je autentično italijanska, kao i začini i sastojci koji se koriste u pripremi jela. Pice su odlične, napravljene po tradicionalnoj napuljskoj recepturi i peku se u peći na drva
Patrick
U Patricku se prave pice za svačiji ukus i one su definitivno zvezde i dalje aktuelnog letnjeg jelovnika, i to sa punim opravdanjem
Majstor i Margarita
Osim pica, Majstor i Margarita takođe pravi i veoma dobre sendviče, kao i tiramisu koji obara s nogu, a od ove godine, svoje goste služe u dosta većem prostoru od onog u Balkanskoj ulici, u kome su skromno počeli, sa samo četiri stola
«
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»