MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Fino
»
Restoran nedelje
Pinot
Očekivano, Pinot ima i veoma ambicioznu, autorsku vinsku kartu sa oko 130 različitih etiketa, od kojih čak dvadeset i pet možete da naručite na čašu
JaM (Just a Maestro)
Kuhinja je autorska, jela mediteranska, a ambijent skoro pa morski, a u sred starog Dorćola. Ušuškan je u zelenilu i ima jednu od najlepših restoranskih bašti u ovom delu grada
Pietra
Pietra je picerija i koktel bar u jednom, lokal u kome nije dozvoljeno pušenje unutra i mesto koje, zanimljivo, nema kuhinju, već samo odgovarajuću pica peć koja se, inače, savršeno uklopila u enterijer
Na ćošku
Na ćošku je pravi mali gastronomski hram za sve one koji vole vrhunsko gostoprimstvo i uslugu, izvanrednu hranu u prefinjenom ambijentu
Careva Ćuprija
Careva ćuprija je restoran nacionalne i tradicionalne, domaće hrane pripremljene na starinski način
Madera
Madera je jedan od ugostiteljskih simbola Beograda, restoran u kome se i dalje neguje stari beogradski šarm
Potez 25
Jelovnik je praktično podeljen na odležale komade mesa, sveže teleće, juneće i konjske bifteke, i na nekoliko probranih jela nacionalne kuhinje poput ćevapa, svinjskog vrata i kobasica
Maksimum
Ukoliko ovim intenzitetom nastave i u budućnosti i sačuvaju početni entuzijazam, Maksimum će, po svemu sudeći, tek pokazati svoj maksimum
Restoran Tata
Riba stiže dva puta nedeljno iz Dalmacije, a celokupna ponuda je zasnovana na morskim plodovima, rižotima i pastama, sa velikim akcentom na kvalitetu
Bistro Mali Pijac
Restoran radi od 2018. godine i super je mesto za uvertiru za noćni izlazak, što ni ne čudi jer iza njega stoji dobro uigrana ekipa iskusnih ugostitelja iz omiljenih beogradskih
klubova Mladost, Ludost i Radost
Ribar u Beogradu
Ribar u Beogradu zapravo je nastavak tradicionalne bokeljske porodične priče iz cenjene istoimene konobe u Kostanjici
Restoran Orah
Jela su autorska, pomalo rustična, pomalo fine dining – zajedno vrlo dobra fuzija francuske, domaće i italijanske kuhinje
Tomahawk
Vlasnici restorana imaju farmu u Kuzminu kod Sremske Mitrovice, te su većina namirnica koje se služe iz sopstvene proizvodnje, u šta spadaju i odlične domaće rakije
NAJBOLJI SUŠI U BEOGRADU?
Ponuda je relativno svedena, ali svaki zalogaj koji smo pojeli bio je perfektan, dobro promišljen i znalački spremljen
Balkon Traditional
Balkon Traditional je autentični srpski bistro. U njemu se služe i tradicionalni mesni delikatesi iz sopstvene proizvodnje jednog od vlasnika, i malo modernija jela, ali opet sa klasičnim tvistom
«
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»