MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Fino
»
Restoran nedelje
Kolubara
Ovde se apetit otvara domaćom rakijom od kantariona, a obrok završava sa izvrsnim domaćim kolačima
Pizzagram
Zaštitni znak Pizzagrama je pica Romana koja se seče makazama pod pravim uglom i meri na grame, što je super jer tako u „jednoj turi“ možete da probate različite ukuse
Bistro grad Hometown
Hrana je dobra mešavina balkanske i internacionalne kuhinje. Vešto je pripremljena po starinskim receptima, ali sa modernom izvedbom na tanjiru
Plezir
Thyme Street Food & Breakfast
Za prvi put ovde, obavezno probajte Burger „by chefs“. Videćete, to je burger koji stvara eksploziju umami ukusa u ustima
Šaran
U Šaranu možete da pojedete i odličnu riblju čorbu i morsku supu, uživate u mekanoj i taman kako treba hrskavoj hobotnici na žaru, probate pršutu od dimljene sabljarke ili poručite nešto od svežih plodova mora
Miradouro
Za prvi put u restoranu Miradouro, najbolje je da obrok započnete tradicionalnom Caldo Verde supom pripremljenom od raštana i krompira, pa dalje da nastavite sa takozvanom portugalskom sabljom
Bela Reka
Osoblje je veoma ljubazno i stručno, a posvećenost i predanost svih zaposlenih na čelu sa menadžerima Vojom Vuksanovićem i Slađanom Vrejićem oseća se od početka do kraja
Restoran Vuk
Hrana je domaća, pripremljena s ljubavlju i umećem – od pita i gibanica, okrepljujućih domaćih supica i čorbica, preko neizostavnih ćevapa i pljeskavica pa sve do pečenja koje se topi u ustima
Puter bistro
U Puteru ćete dobro i doručkovati i ručati i večerati, uživati u odabranim francuskim sirevima i drugim delicijama, i na kraju, zasladiti se sa nekim od fenomenalnih domaćih tartova ili kuglofa napravljenih od putera i prave čokolade
Vinogradi
Pošto su Vinogradi iz godine u godinu sve popularniji, naročito vikendom, bez rezervacije male su šanse da nađete slobodan sto
Vila Gospava
Iako je u restoranu Vile Gospave akcenat pre svega na mesu, za potrebe restorana napravljen je plastenik u kojem se uzgaja organsko voće i povrće. Glavna jela usmerena su ka kvalitetnim komadima mesa poput wagyu ili black stone odrezaka
Legat 1903
Kao i do sada, hrana je ovde izvrsna i totalno opravdava koncept visoke kuhinje, od kvaliteta same namirnice i njene obrade pa sve do finalnog uživanja i za najrazmaženije nepce
Corso
Restoran Corso, smešten na jednom od sasvkih splavova, izrastao je u ozbiljnu gastronomsku instituciju, koja pored ukusnih jela od svežih namirnica obara sa nogu i izvanrednim servisom i odličnom ponudom vina, te nesvakidašnje širokim izborom džina i tonika.
Restoran nedelje: Homa
Danas, više od deceniju nakon otvaranja, od pionira fine dininga u našoj zemlji izrasli su u jedan od najboljih beogradskih restorana, mali gastronomski raj zavučen u ulice starog Dorćola
«
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»