MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Fino
»
Restoran nedelje
Emily Garden
Sve je u potpunosti podređeno uživanju, pre svega, roditeljskom, zbog sadržajnog igrališta „sa pogledom“ na decu
Kod Brke
Restoran nedelje: Krov
Za prvi put ovde ne propustite da probate njihov signature burger napravljen od čiste junetine koju nabavljaju od lokalnih farmera, iz domaće proizvodnje, i koji pred gosta stiže u slasnoj mekanoj zemički i sa domaćim sosovima
Grmeč
U Grmeču se služi tradicionalna, domaća hrana pripremljena znalački, pošteno i s ljubavlju, a uz to se pije dobra rakija ili domaće, srpsko vino
Saša Bar
Meni se menja sezonski i sveden je, sa probranim jelima italijanske i mediteranske kuhinje u prvom planu, ali i sa nekoliko jela domaće kuhinje
Durmitor
U Durmitoru se podjednako i završavaju poslovi i slave važni datumi, prave porodična okupljanja, ali i dolazi na brzinski ručak ili večeru sa prijateljima
Picerija Đani
Kod Đanija picu možete da naručite, sednete na jedan od dva ponuđena lejzibega i prepustite se uživanju, a da bi ugođaj bio potpun, tu su i po etiketa belog i etiketa crvenog vina koje su tek od skora uopšte i u ponudi
Cveće Zla
Definitivno, novo Cveće je daleko ozbiljnije od starog i to u svakom smislu – prostranije je i udobnije, sa većim brojem osoblja i dosta boljim servisom
TT bistro
Jelovnik prati sezonu i menja se na svakih mesec dana. Budući da u TT bistrou poseban fetiš gaje prema palačinkama, ne propustite da ih probate, naročito verziju punjenu crvenim kavijarom
Endorfin
U Endorfinu cela priča vrti se oko lokalnog, kvalitetnog proizvoda – od hrane do domaćeg piva, vina i rakije. Sezona se uvek prati, a u ponudi su opcije za bukvalno svaki tip ishrane
Salaš 137
Centralno mesto ovde zauzima restoran u autentičnom ambijentu salaša, mesto gde se jede prava, domaća hrana spremana sa puno ljubavi, kao kod kuće
Tisa New Balkan Cuisine
U Tisi se dosledno drže ugostiteljskog modela koji uključuje udoban prostor, dobru atmosferu, izvrstan servis, kvalitetnu hranu i umerene cene
Pomodoro
Novi Pomodoro je dosta veći od starog i sav je u rastinju, a sam taj prostor prepoznatljiv je po prozorima nepravilnog geometrijskog oblika koji su se odlično uklopili u estetiku ove beogradske picerije
Trofej
Trofej je jedan je od najpoznatijih lovačkih restorana u Vojvodini, mesto u kome možete pojesti gulaš od divlje svinje - jelo koje ispred gosta skoro trideset godina stiže uvek istog kvaliteta i istog, perfektnog ukusa
Konoba & Wine Bar Tata Mata Novi Beograd
Tata Mata na vodi, kako je već dobio nadimak, ima isti koncept kao Tata Mata u gradu. Dakle, sveža morska riba iz dubina Jadrana koju priprema jedan šarmantni Dalmatinac
«
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»