MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Fino
»
Restoran nedelje
Restoran nedelje: LeFer
Sa samog šetališta ne možete da ne primetite ogroman splav u boho stilu sa raskošnim tropskim rastinjem, a kada uđete unutra čeka vas ista atmosfera
Restoran nedelje: Gušti mora
Duško je zadužen za servis i u tome dominira, dok je Jovica šef kuhinje i kad god da dođete oni su uvek tu - žive pravi ugostiteljski život
Restoran nedelje: Deurić
Kozji i kravlji sirevi stižu iz mesta Jazak, mesni delikatesi iz Laćarka, a poseban specijalitet predstavljaju domaće kobasice punjene sirom sa prilogom od karamelizovanog luka i domaćih jabuka
Restoran nedelje: Tabor
Usluga u Taboru je uvek bila vrhunska, a konobari na visini zadatka i znaju kako da ugode gostu, jer, na kraju, gost je ovde najvažniji, kako smatraju Mrđenovići
Restoran nedelje: Bad Ramen
Bad Ramen je prošireni street food lokal u koji možete da sednete, tek toliko da obrok pojedete i zatim ustupite mesto drugima. Svedenog je, modernog dizajna kakav smo već videli u Bad Sušiju
Restoran nedelje: Salaš Kovač 1920
Kvalitet namirnica ovde je na prvom mestu, pa se tako u sopstvenoj bašti proizvodi povrće, u selu Bikovo prave se kravlji sirevi i puter, a od komšija iz sela nabavljaju svu perad i svinjsko meso
Restoran nedelje: TT Asia
Jelovnik je dosta sveden, ali zato svakog meseca ovde možete probati nekoliko novih jela. Doručak se služi tokom celog dana
Restoran nedelje: Rubin
Pršuta od jelena, kobasica od magaraca iz rezervata Zasavice, pašteta od divljači ili tartar biftek pripremljen pred očima gosta - samo su neki od delikatesa sa kojim u Rubinu možete započeti gastronomsko uživanje
Restoran nedelje: Tarpoš
U kraju velike vinogradarske tradicije restoran i vinarija Tarpoš trenutno postavljaju standarde ugostiteljstva u ovom delu Srbije, stvorivši ambijent u kome se ne zna šta je bolje, vidik, enterijer – sveden i elegantan, sa dominantnim drvenim tonovima - ili hrana i usluga
Restoran nedelje: Dukat
U Dukat se ide na meso! Da li na dimljeno, koje sami dime, ili na vrhunske odležale juneće odreske, njihove sočne i ukusne pljeskavice – juneće, jagnjeće i ovčije, sasvim je svejedno!
Restoran nedelje: Figo
Restoran nedelje: Dorian Gray
Sva jela prate i ozbiljna vina, različite lokalne i svetske etikete koje se na vinskoj karti restorana nalaze zahvaljujući vlasniku koji je veliki zaljubljenik u vina i iz hobija putuje po svetu zarad otkrivanja vina
Restoran nedelje: Jerry
Kada dođete u Jerry, dok vas ne smeste za sto, poslužiće vam šampanjac dobrodošlice, i to u belim rukavicama, baš kako se i sve ovde služi, od kafe i napitaka do hrane
Restoran nedelje: Prekoputa Proleća
Glavnih jela je svega šest, nekoliko mesnih i par ribljih, a njegovo veličanstvo, toliko voljeni i popularni burger spakovan u toplu brioš zemičku biće sjajan izbor za prvi put ovde
Restoran nedelje: Faro
Jelovnik je u isti mah i veoma šarolik i sveden, okrenut isključivo ka sezoni i namirnicama koje je prate, a sa tendencijom čestog menjanja
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»