MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Fino
»
Restoran nedelje
Restoran nedelje: Muskat
Muskat je svedenog enterijera i istog takvog menija koji predstavlja pažljivo odabranu selekciju jela italijanske i srpske kuhinje
Restoran nedelje: Merak Balkan Cuisine
Jelovnik je utemeljen na mesu i dobro pripremljenim jelima od povrća, bez izuzetka sezonskog i sa poreklom. Za pljeskavicu tvrde da je napravljena po autentičnom receptu iz čuvene niške kafane Mrak, mi smo je jeli – i zaista je jedna od najboljih u Beorgadu
Restoran nedelje: Sloj
U Sloju je važan svaki sloj, kako kažu iz lokala, a višeslojnost je i očigledna, od uniformi na kojima velikim slovima to I piše, preko šifre za internet do lisnate i slojevite i veoma ukusne hrane
Restoran nedelje: Mali Nevaljali Vuk
Meni je dosta sveden, ali dobro koncipiran i podeljen na male i velike tanjire, namenjene deljenju hrane
Restoran nedelje: Basch House 1887
Restoran Basch House 1887 može da se pohvali i nečim sasvim nesvakidašnjim, i to ne samo u lokalnim okvirima: u podrumu restorana radi linija za proizvodnju kraft piva
Restoran nedelje: Mi Đa House
Kako kažu vlasnici, restoran u ulici Milana Rakića nudi izvesne novine u odnosu na onaj u Kruševačkoj, i to pre svega pojačanjima u vegetarijanskom delu menija
Restoran nedelje: Pietra Pizza & Cucina
Iako se picerija Pietra već našla u izboru Vino & Fino restorana nedelje, Pietra u West-u je drugačija od prve, sada već proslavljene picerije, i znatno ozbiljniji ugostiteljski objekat
Restoran nedelje: Mezestoran Dvorište
Kao i ambijent, i hrana priča priču Mediterana, sa vrlo uravnoteženim menijem satkanim od kvalitetne i pošteno spremljene hrane i mezetluka, sa akcentom na grčkim i turskim jelima
Restoran nedelje: Pretop
Pretop je otvoren u novembru 2021. godine, skoro pa k’o grom iz vedra - samo se jednog dana pojavio na Zemunskoj pijaci i krenuo u osvajanje gastronomske scene prestonice
Restoran nedelje: Perkov salaš
Salaš je okružen nepreglednim poljima i brežuljcima i uređen u pravom sremačkom stilu - tipična seoska kuća pretvorena je u mali muzej starih odevnih i ukrasnih predmeta i nameštaja
Restoran nedelje: In Smoke We Trust
Specifičnost In Smoke We Trust sastoji se u tome što se meso priprema po originalnim teksaškim receptima, dakle dimi se u smokerima po petnaest sati
Restoran nedelje: Istok
Ponude u Istoku ima za četvoro i za dvoje, na jednom tanjiru na kome ima svega po malo, tako da gosti u jednom obroku probaju 70-80 odsto jela sa menija restorana
Restoran nedelje: LeFer
Sa samog šetališta ne možete da ne primetite ogroman splav u boho stilu sa raskošnim tropskim rastinjem, a kada uđete unutra čeka vas ista atmosfera
Restoran nedelje: Gušti mora
Duško je zadužen za servis i u tome dominira, dok je Jovica šef kuhinje i kad god da dođete oni su uvek tu - žive pravi ugostiteljski život
Restoran nedelje: Deurić
Kozji i kravlji sirevi stižu iz mesta Jazak, mesni delikatesi iz Laćarka, a poseban specijalitet predstavljaju domaće kobasice punjene sirom sa prilogom od karamelizovanog luka i domaćih jabuka
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»