Početna»Novosti»Vinski bar Hrastovina postao pečenjara
11.11.2024.

Vinski bar Hrastovina postao pečenjara

Na čelu Gradske pečenjare Hrastovina nalaze se Filip Ćirić i Stevan Aleksić, a na meniju je samo pečenje, uz nekoliko biranih priloga

novost vinski bar hrastovina postao pečenjara vinski magazin vino fino
Ponovo radi Hrastovina na Bulevaru kralja Aleksandra 248, ali više ne kao vinski bar i restoran, već je od 11. novembra pečenjara, i to kakva! Posao su od prethodnih vlasnika preuzeli poznati šef i jedan od sudija aktuelnog televizijskog takmičenja MasterChef Filip Ćirić i njegov dugogodišnji saradnik i prijatelj, kuvar Stevan Aleksić koji i vodi pečenjaru.

Reč hrastovina ostaje u nazivu restorana, samo joj je dodat opis: Gradska pečenjara Hrastovina. Kako kažu Ćirić i Aleksić, bave se pečenjem i samo pečenjem, uz zvuk trube koji je i jedini na plejlisti nove Hrastovine.

Ponuda hrane je vrlo svedena, te uz praseće i teleće pečenje kao glavne proizvode, možete da poručite još samo par stvari, poput golijskog ovčijeg krem sira, mladog kraljevačkog kajmaka, ruske salate i svežih rotkvica u krem frešu sa renom.. Na meniju su i sezonske sveže salate, kao i orasnice i šnenokle ukoliko želite da se zasladite i to je to. A šta vam više zapravo i treba uz dobro pečenje?

Uz pečenje se služe hladan špricer i točeno pivo, a ukoliko vam se jede malo jači doručak, i to ima: komplet lepinja sa kajmakom.