Ponovo radi
Hrastovina na Bulevaru kralja Aleksandra 248, ali više ne kao vinski bar i restoran, već je od 11. novembra pečenjara, i to kakva! Posao su od prethodnih vlasnika preuzeli poznati šef i jedan od sudija aktuelnog televizijskog takmičenja MasterChef
Filip Ćirić i njegov dugogodišnji saradnik i prijatelj, kuvar
Stevan Aleksić koji i vodi pečenjaru.
Reč hrastovina ostaje u nazivu restorana, samo joj je dodat opis:
Gradska pečenjara Hrastovina. Kako kažu Ćirić i Aleksić, bave se pečenjem i samo pečenjem, uz zvuk trube koji je i jedini na plejlisti nove Hrastovine.
Ponuda hrane je vrlo svedena, te uz praseće i teleće pečenje kao glavne proizvode, možete da poručite još samo par stvari, poput golijskog ovčijeg krem sira, mladog kraljevačkog kajmaka, ruske salate i svežih rotkvica u krem frešu sa renom.. Na meniju su i sezonske sveže salate, kao i orasnice i šnenokle ukoliko želite da se zasladite i to je to. A šta vam više zapravo i treba uz dobro pečenje?
Uz pečenje se služe hladan špricer i točeno pivo, a ukoliko vam se jede malo jači doručak, i to ima: komplet lepinja sa kajmakom.