Za tačno osam dana počinje drugi
Weekend Food Festival u Rovinju, a u okviru manifestacije vodeći šefovi iz celog sveta i iz regiona zaintrigiraće nepca gostiju na gala večerama koje će se održavati u nekoliko nagrađivanih rovinjskih restorana. Jedna od gala večera koju željno iščekujemo odigraće se u subotu u restoranu
Wine Vault u hotelu
Monte Mullini na kojoj će svoje gastronomsko umeće pokazati sjajni kuvarski trojac iz regiona –
Deni Srdoč, mladi hrvatski šef u restoranu
Nebo,
Igor Jagodić iz restorana
Strelac u Ljubljani i
Vanja Puškar, osnivač
New Balkan Cuisine pokreta i vlasnik beogradskih restorana
Iva i
Tisa. Večera će biti inspirisana njihovim gastronomskim iskustvima i lokalnim namirnicama, a osim na gala večeri, Vanju Puškara i ostale šefove moći ćete da slušate na predavanjima koja će se dešavati u Staroj tvornici duhana, na samoj obali mora.
Ulaznice za gala večere su u prodaji, a više informacija o celom festivalu možete pronaći na
www.weekendfoodfestival.com.