Roberto Bobo Ćere, slavni kuvar, vlasnik i šef čuvenog italijanskog restorana
Da Vittorio , ovenčanog sa čak tri Mišlenove zvezdice, pre nekoliko dana boravio je u Beogradu. Bobo je zajedno sa šefom restorana
Legat 1903, Bojanom Lacmanovićem, pripremao odabrana jela, po principu
four hands, u kome poznati kuvari udružuju snage sa kolegama iz nekih drugih kulinarskih svetova i zajedničkim snagama kreiraju jelovnik koji je samo tada aktuelan.
Specijalna večera poslužena je dva dana zaredom, a na meniju su se našli odabrani delikatesi poput telećeg obraza sa dimljenim krompirom i džemom od paradajza, testenina iz Da Vittorio restorana i
fine dining ravioli napravljeni u karbonara stilu.
Na samom kraju, usledila je odlična selekcija poslastica iz Bobovog restorana koji je, inače, u vlasništvu njegove porodice još od 1966. godine. Gostovanje ovog velikog šefa u Legatu, jednom od često pominjanih favorita za Mišlenovu zvezdu možda je i najbolja uvertira za dolazak čuvenog vodiča. Slučajnost ili ne, videćemo kada Mišlen dođe u Srbiju.