Kao jedno od najpoznatijih luksuznih odredišta u Srbiji,
hotel Grand Kopaonik decenijama pruža samo najbolja, autentična iskustva i tretman svojstven najvišem rangu hotelskih standarda. Ponosni simbol Kopaonika, istrajan je u tome da svoje goste nikada ne dočeka u istom izdanju, niti ih isprati sa istim uspomenama. Ovde je sve podređeno dobrom osećaju i prefinjenim zadovoljstvima, sa posebnim akcentom na vrhunske gastronomske doživljaje. U to nas uverava i ekskluzivan fine dining
restoran Bacco sa nesvakidašnjom kulinarskom fuzijom od nepogrešivog spoja moderne varijante francusko-mediteranske kuhinje sa primesama azijskih ukusa i najkvalitetnijih sastojaka iz celog sveta.
Bacco je nosilac ekskluziviteta, hedonizma i vrhunskog ugostiteljskog umeća, odraz stila i kvaliteta. Ušuškan u srcu Kopanika, predstavlja krunu gastronomskog umeća hotela Grand. Koncept restorana osmišljen je za one sa istančanim ukusom kada su u pitanju hrana i piće, i obiluje sofisticiranim detaljima. Za neponovljivo gastronomsko iskustvo i zaštitni znak restorana -
Five Senses Menu, zaslužan je šef kuhinje
Milorad Gavrilović, uz asistenciju kolega koji su se proslavili u najboljim svetskim fine dining restoranima.