Omiljena beogradska gurmanska institucija, škola kuvanja
Il Primo, zatvorila je svoja vrata. Na kratko, nada se njen vlasnik i glavni kuvar
Slobodan Radeta.
Međutim, to što je škola zatvorena, ne znači da ne radi! Za sve gurmane, prijatelje škole, bivše i buduće polaznike, počeo je projekat:
Recepti iz školskog karantina. Dok se stvari ne vrate u normalu, svakog dana, na mejling listu iz Il primo škole kuvanja stižu odabrani recepti sa kurseva i to potpuno besplatno!
- Naša škola kuvanja zatvorena je prvi put posle deset godina – kaže njen vlasnik Slobodan Radeta. Škola je prestala sa radom i pre nego što je donesena Odluka o zabrani rada objekata u ugostiteljskoj delatnosti. Kako Sloba kaže, to je jednostavno moralo da se desi.
- U kontaktu smo sa hranom, posao je takav da prosto nismo mogli da dozvolimo dalji rad. Situacija je ozbiljna za sve, tako i za nas koji radimo u industriji hrane i pića. Jednostavno, kada je škola zatvorena, onda nema prihoda – objašnjava Radeta i dodaje:
- Prvo nam je trebalo vremena da dođemo sebi, a onda je, čini mi se, duh solidarnosti učinio svoje. Želeo sam da pronađem način da animiram polaznike moje škole, ali ne samo njih, već i sve druge ljude. U izolaciji, i oni koji vole i oni koji ne vole, realno, kuvaju - kaže Slobodan.
Svako ko želi da podrži opstanak i rad škole u ovom periodu, to može da učini kupujući poklon vaučere koje će vaši prijatelji, saradnici, kolege moći da iskoriste u bilo kom trenutku nakon početka rada škole.
- Da bismo se zahvalili na podršci u ovom teškom trenutku odlučili smo da i mi, sa naše strane podržimo vas i u reciprocitetu ponudimo duplu vrednost naših usluga. Isto važi i za firme koje kupe
teambuilding aktivnosti za svoje zaposlene ili klijente. To praktično znači da ćete za svako kupljeno mesto za kurs - dobiti vrednost dva mesta, za svaki kupljen vaučer za radionicu za jednu osobu - dobiti vaučer za dve osobe, za svako kupljeno mesto za timbilding dobiti dva - objašnjava Sloba.
A ukoliko ste zainteresovani da primate recepte iz Il primo škole kuvanja na svoj email, prijavite se na
mailing listu na ovoj adresi.
Uživajte u kuvanju!