Početna»Novosti»Promocija Matošević vina posvećenih Vladi Divljanu
09.04.2023.

Promocija Matošević vina posvećenih Vladi Divljanu

Istarska vinska kuća će prvog dana Weekend Food Festivala u Rovinju, u petak, 14. aprila, predstaviti liniju vina sa etiketama nadahnutim pesmama čuvenog beogradskog muzičara

novost promocija matošević vina posvećenih vladi divljanu vinski magazin vino fino
Na ovogodišnjem Weekend Food Festivalu koji se održava od 14. do 16. aprila u Rovinju, osim masterklas radionica, inspirativnih panela, degustacija i showcooking stejdža kao centralnih događaja samog festivala, bogat je i propratni program koji uključuje i promociju Matošević vina posvećenog Vladi Divljanu. Njegovi prijatelji iz vinarije Matošević u petak, 14. aprila održaće promociju vina čije su etikete kreirale umetnice inspirirane njegovim pesmama.

Osim toga, biće organizovana i promocija knjige Ukus renomiranog američkog glumca, pisca i filmskog producenta Stenlija Tučija koji je slavu stekao ulogom u filmu Đavo nosi Pradu. Promocija će se održati u subotu 15. aprila, a svi zainteresovani knjigu će moći da kupe tokom festivala.

Ceo program Weekend Food Festivala dostupan je na web stranici, a predavanja, paneli i masterklasovi održavaće se tokom petka i subote od 11 do 18 sati. Nedelja je rezervisana za druženje, degustacije proizvoda brojnih izlagača i isprobavanje zanimljivih jela.