Početna»Novosti»Počele su prijave za Wine Vision by Open Balkan
15.04.2024.

Počele su prijave za Wine Vision by Open Balkan

Najveći vinski sajam u regionu poziva sve vinare da blagovremeno, do 21. juna, pošalju registracioni obrazac i tako obezbede svoje mesto na ovom ogromnom događaju

novost počele su prijave za wine vision by open balkan vinski magazin vino fino
foto: Wine Vision by Open Balkan
Pre nekoliko dana počele su prijave za treći, najveći do sada sajam Wine Vision by Open Balkan! Organizatori pozivaju vinare iz zemlje i celog sveta da se još jednom prijave na najveći vinski događaj na Balkanu, koji će se ove godine održati od 22-24. novembra na Beogradskom sajmu, pod pokroviteljstvom vlada Srbije Severne Makedonije i Albanije, članica inicijative Otvoreni Balkan. Treći Wine Vision by Open Balkan biće održan pod geslom The Confluence of Tastes ("Ušće ukusa").

Registracija izlagača za događaj koji je prošle godine bio četvrti po veličini vinski sajam u Evropi obavlja se u dva koraka: prvi je preuzimanje obrasca za prijavu koji se nalazi na ovom linku, a drugi je slanje popunjenog obrasca na email adresu ob-winefair@sajam.rs. Organizatori sajma pozivaju sve izlagače da popune i obrazac za sajamski katalog, a koji se takođe nalazi na zvaničnoj stranici sajma.

Učešće na sajmu Wine Vision by Open Balkan nudi izlagačima jedinstvenu platformu da predstave svoja vina i destilate celom svetu, da uspostave nova partnerstva i prošire svoj tržišni domet, navode organizatori i dodaju da je ovaj događaj izvanredna prilika za rast i stvaranje novih veza i za iskusne vinare i za one koji se tek probijaju na tržištu.

Prošlogodišnji sajam Wine Vision by Open Balkan okupio je više od 600 izlagača iz 29 zemalja, a održano je i više od 2.000 B2B sastanaka u kojima su učestvovali poslovni ljudi iz 40 država.

- Pridružite nam se na sajmu Wine Vision by Open Balkan 2024, na kome se će sresti vodeći vinari, poznavaoci vina i entuzijasti, kako bi proslavili vinarsku umetnost – pozivaju organizatori ovog velikog događaja, i dodaju:

- Radujemo se vašem dolasku u Beograd, kada ćemo podići čašu za budućnost vina na sajmu Wine Vision 2024!