Početna»Novosti»Piper-Heidsieck šampanjac stigao je i u Srbiju!
10.07.2017.

Piper-Heidsieck šampanjac stigao je i u Srbiju!

Čuvenom vinu priređena je otmena dobrodošlica - u Beogradu je održana degustacija i prezentacija svih vrsta Piper-Heidsieck šampanjca

novost piper-heidsieck šampanjac stigao je i u srbiju vinski magazin vino fino
Priliku da uživaju u balansiranom ukusu i živahnoj strukturi čuvenog Piper-Heidsieck šampanjca sada imaju i domaći ljubitelji vina. Domaćim kupcima odnedavno su na raspolaganju Brut, Rose, Sublime ili Rare iz najboljih berbi kao što su 2002. ili 1998.

Promoteri ovog šampanjca u Srbiji postarali su se da se čuvenom vinu priredi otmena dobrodošlica, pa je u sredu, 5. jula, u Beogradu priređena degustacija i prezentacija svih vrsta Piper-Heidsieck šampanjca koju je vodila globalna brend ambasadorka, Celine Machado.

Legendarni šampanjac je još od 1875. simbol ekstravagancije i glamura. Filmska ikona Merilin Monro u prošlom veku uvela je ovo vino u legendu, rekavši:

- Odlazim na spavanje sa nekoliko kapljica Chanel N°5 i budim se sa čašom Piper-Heidsieck šampanjca, to mi zagreje telo.

Neraskidiva veza sa filmom i filmskim zvezdama krunisana je 1993. godine, od kada je Piper-Heidsieck zvanični šampanjac najglamuroznije filmske smotre na svetu, Kanskog festivala, a od 2013. služi se i na ceremoniji dodele Oskara.


.