Početna»Novosti»Otvorene prijave za 13. BIWC
29.02.2024.

Otvorene prijave za 13. BIWC

U pozivu za registraciju navodi se da će vinari koji se prijave do 10. aprila dobiti specijalan popust za rano registrovanje

novost otvorene prijave za 13 biwc vinski magazin vino fino
Registracije za nastup vinara na trinaestom takmičenju The Balkans International Wine Competition zvanično su otvorene, objavili su organizatori BIWC-a, najvećeg regionalnog vinskog nadmetanja.

U pozivu za registraciju, koji se može videti na zvaničnom veb sajtu takmičenja, navodi se da će vinari koji se prijave do 10. aprila dobiti specijalan popust za rano registrovanje, a sve dodatne informacije mogu se dobiti preko emaila info@balkanswine.eu.

- Proslavimo trinaesto izdanje The Balkans International Wine Competition tako što ćemo istaći dostignuća žena u vinskom poslu! Ova godina označava uzbudljivu novinu u takmičenju, jer će se ono po prvi put održati u dve zemlje istovremeno, u Bugarskoj i Turskoj. Ne propustite priliku da promovišete svoja vina i nadmećete se sa najboljim vinarijama na Balkanu!

Prošle godine, vina iz Srbije ostvarila su izuzetan uspeh na takmičenju održanom u okrugu Bistrica-Nasaud u Rumuniji. Među nagradama su i trofeji za najbolje belo vino od autohtonih sorti (grašac Vinčić Grand Fru 2020), i za jedno od dva najbolja polusuva vina (Despotika Nemir 2022), uz 31 zlatnu i 51 srebrnu medalju.

Povezani unosi