Početna»Novosti»“Kapija uspeha" dodeljena fruškogorskoj vinariji Deurić
01.03.2017.

“Kapija uspeha" dodeljena fruškogorskoj vinariji Deurić

Nagrada Privredne komore Vojvodine dodeljuje se za doprinos oblikovanju vojvođanskih turističkih vrednosti, a priznanje je primio vlasnik vinarije Mitar Deurić

novost kapija uspeha dodeljena fruškogorskoj vinariji deurić vinski magazin vino fino

Vinarija Deurić dobitnik je ovogodišnje nagrade Privredne komore Vojvodine za dostignuti kvalitet usluga. Nagradu je primio vlasnik vinarije, Mitar Deurić. Pored vinarije Deurić, najviše priznanje Privredne komore Vojvodine za kvalitet usluga u 2016. godini dobili su hotel Prezident u Sremskim Karlovcima, etno naselje Vrdnička kula u Vrdniku i Salaš Đorđević sa Palića.
Vlasnik vinarije Mitar Deurić rekao je za Vino & Fino da je ova nagrada veliki podsticaj u daljem radu ove mlade vinske kuće:

- Ovo je značajno priznanje za Vinariju Deurić. Projekat Wine garden, koji obuhvata turističku posetu vinariji i degustaciju vina pokrenuli smo prošle godine i već je naišao na odličan odziv ljubitelja vina. Ova nagrada nam je pokazatelj da smo na pravom putu, I da treba samo da nastavimo sa kvalitetnim radom - kazao je.

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević naglasio je da su Kapije uspeha vid podrške i podstreka svima koji svojim predanim radom iznova pospešuju kvalitet usluga čime postaju najbolji među najboljima.

Inače, priznanje Kapija uspeha dodeljuje se za dostignuti kvalitet usluga, na osnovu kriterijuma kao što su kategorisani objekti smeštaja, restorani, licencirani organizatori putovanja i objekti koji na najbolji način predstavljaju multietničku zajednicu Vojvodine i doprinose oblikovanju vojvođanskih turističkih vrednosti. Pored Kapije uspeha, Komora je dodelila i Plakete za kvalitet usluga firmama koje su dostigle zavidan nivo organizacije poslovanja i odnosa prema gostima, u svim kategorijama.