21.11.2019.
INSPIRACIJA ZA PRAZNIČNU TRPEZU – A LA KREM!
Sirni namaz bez aditiva i konzervansa za sve vrste ukusnih zalogaja
Mlekara Šabac predstavila je pre dva dana A la Krem sirni namaz napravljen od pažljivo biranog i kontrolisanog mleka sa domaćih farmi. Zahvaljujući njegovoj kremastoj strukturi, jedinstvenom ukusu i aromi pogodan je za pripremu svih vrsta kulinarskih specijaliteta, u šta su goste na posebnom događaju u beogradskom Saša baru uverili šef poslastičarnice hotela Hilton Beograd Marko Trpković i food blogerka Tatjana Miletić (@mytastypot). Ovi iskusni kulinarski znalci pripremali su dve vrste čizkejka i tiramisu na bazi A la Krema.
Bilo da se bavite pripremom hrane u ugostiteljskom sektoru, kao profesionalac, ili samo želite da u svom domu pripremite nešto ukusno, A la Krem je, navode u Mlekari Šabac, pravi izbor. Pakovanja su prilagođena upravo potrebama i jednih i drugih te se mogu naći i čaša od 250 g ali i kantica od 2 kg.
- Svi mi tragamo za inspiracijom tokom pripreme praznične trpeze u želji za nekim novim iskustvom, ukusom ili aromom. Kombinujući stare bakine recepte sa trendovima o kojima se često diskutuje, pravimo trenutke za pamćenje, a Mlekara Šabac Vam nudi A la Krem kao neizostavni sastojak - izjavila je Milica Jelić, direktorka marketinga u ovoj kompaniji.