Početna»Novosti»Hyatt Summer Stage 2024: vina i sjajni letnji zvuci
29.05.2024.Promo

Hyatt Summer Stage 2024: vina i sjajni letnji zvuci

U okviru Exclusive Salona vina 1. juna predstaviće se najbolje crnogorske vinarije, što je početak bogatog letnjeg programa u Boki

novost hyatt summer stage 2024 vina i sjajni letnji zvuci vinski magazin vino fino
Vino, kokteli i koncerti na otvorenom – sve ovo čeka posetioce Hyatt Regency Kotor Bay Resort u okviru niza uzbudljivih događaja na Hyatt Summer Stage 2024. Odabrani umetnici, koncertne večeri i svirke bendova i izvođača različitih muzičkih žanrova će pružiti četiri meseca najboljeg letnjeg provoda, obećavaju organizatori, najavivši gostovanje jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača: Petar Grašo otvoriće niz ekskluzivnih letnjih događaja u Boki.

U okviru Exclusive Salona vina 1. juna ove godine, koji se sada već tradicionalno održava u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort, biće predstavljeno dvanaest najboljih crnogorskih vinarija i tri regionalne, gostujuće vinarije. Nakon salona vina i promocije vinske kulture i vinarija, goste čeka jedinstveno veče uz koncert Petra Graša.

Hyatt Summer Stage ove godine će imati dve muzičke scene, što će omogućiti, kako kažu organizatori, karusel zvezdanih muzičkih večeri. Sea Stage, sa neverovatnim pogledom na Bokokotorski zaliv će ugostiti koncert Nataše Bekvalac 29. juna, a ubrzo zatim 17. jula dolazi i Nina Badrić. Za 14. avgust zakazan je koncert grupe Hari Mata Hari, a u septembru će se održati koncert iznenađenja.

Dešavanja na drugoj muzičkoj sceni, Lighthouse Stage, biće prilagođena uživanju u nezaboravnim ukusima i kreacijama restorana Lighthouse, a nedeljni program sastojaće se od nastupa umetnika kao što su Lena Kovačević, Marijana Zlopaša, Tijana Bogićević, Džejla Ramović i Sanja & Mia.

Ulaznice za Exclusive Salon vina i koncert Petra Graša mogu se kupiti preko platfome Gigstix.me.