Početna»Novosti»Glenlivet je lansirao inovativne koktele u boci
09.09.2023.

Glenlivet je lansirao inovativne koktele u boci

Čuveni škotski destileri predstavili su liniju pića po imenu Glenlivet Twist & Mix – jedna boca od 375 ml sadrži osam koktela

novost glenlivet je lansirao inovativne koktele u boci vinski magazin vino fino
Škotska destilerija Glenlivet, koja će sledeće godine proslaviti dva veka rada, sredinom avgusta lansirala je zaista inovativan i atraktivan koktelski proizvod. Glenlivet Twist & Mix koncept toliko je različit od svega na tržištu da mu je teško dati ime: to jeste RTD (ready-to-drink) koktel, ali ne koktel u limenci već boca kvalitetnog viskija u čijem čepu se nalaze sastojci koji viski pretvaraju u koktel!

Twist & Mix prodaje se u boci od 375 mililitara, što je količina od koje se, naravno uz dodatak leda, može servirati osam koktela.

- Naša misija rušenja konvencija i redefinisanja kategorije škotskih singl malt viskija povezana je sa našom strašću da inspirišemo konzumente da uživaju u singl maltu na nekonvencionalan način – govori brend direktor Glenliveta, Edvina Haui.

- Kokteli The Glenlivet Twist & Mix nude novi način da se uživa u skoč, podižući kućne zabave na viši nivo. Potrebno je samo da se odvrne zapušač da se stil po kome je Glenlivet poznat doživi na nov i uzbudljiv način – rekla je.

Za početak, Glenlivet je lansirao dva koktela – Old Fashioned, sa aromatskim notama pomorandže, indijskog oraščića i cimeta, i New Manhattan, sa aromama trešnje i đumbira. Cena jedne boce je 21 dolar.