Početna»Novosti»Gastro pregled: Dobra nedelja za ugostitelje!
19.06.2021.Piše: Jelena Stojčić

Gastro pregled: Dobra nedelja za ugostitelje!

Restorani u vreme večere nikad nisu bili puniji, a od prošle nedelje posle večere može i da se nastavi dalje u noć, u klabing

novost gastro pregled dobra nedelja za ugostitelje vinski magazin vino fino
Posle dužeg vremena, ugostiteljski objekti u Srbiji mogu da rade normalno. U baštama, na otvorenom, rad im je neograničen, a unutar lokala gosti mogu da budu usluženi do jedan sat posle ponoći. Osim toga, i muzika se na velika vrata vratila u domaće lokale i čuje se na svakom koraku. Ovih dana u Beogradu deluje kao da svaki drugi lokal ima živu muziku. Restorani u vreme večere nikad nisu bili puniji, a od prošle nedelje posle večere može i da se nastavi dalje u noć, u klabing! Konačno!

Restorani se otvaraju jedan za drugim, i makar jednom nedeljno čujem da se u Beogradu otvorio još jedan novi lokal, a i u Novom Sadu situacija je ista. A odatle je i naš ovonodeljni restoran nedelje, novi G.IMI, obavezna destinacija i dobra preporuka za kompletan ugođaj kada budete u Novom Sadu: od izbora hrane, vina i koktela, preko besprekorne usluge i lepog ambijenta…Čista petica.

Prošle nedelje, desilo se i nešto što niko nije mogao da očekuje. Za samo osam dana od ponovnog otvaranja čuvenog njujorškog, odnedavno veganskog restorana Eleven Madison Park lista čekanja za slobodan sto premašila je cifru od petnaest hiljada ljudi, očigledno veoma znatiželjnih da probaju novu gastronomsku viziju popularnog šefa Danijela Hama. On je čak jednom izjavio da nije siguran da li će gosti doći da umesto patke sa medom i lavandom jedu tikvice sa limun travom i tofuom. Ali, eto, izgleda da hoće, jer su svi stolovi rezervisani do kraja jula. A možda Ham samo juri Mišlenovu zvezdu i za veganski Eleven Madison Park?

Do sledećeg vikenda,

Vidimo se.

Povezani unosi