Posle fantastičnog uspeha tri svetske „francuske“ večere koje su organizovane u martu 2015, 2016 i 2017, restoran Enso je deo i četvrtog izdanja Ukusa Francuske, koji se ove godine održavaju do 25. marta.
Manifestacija Gout de France je ove godine veća nego ikada. Čak 3000 restorana i 3000 šefova kuhinje širom sveta učestvuju na ovoj globalnoj gastronomskoj manifestaciji Godine 2015. počelo se sa 1000 restorana, drugo izdanje je okupilo 1700 reorana, dok je 2017 postignut cilj od 2000 restorana, šefova i menija u ponudi. Ove godine je koncept malo promenjen, pa će do 25. marta gosti restorana Enso moći da izaberu tasting menu na francuski način, koji se sastoji od 4 ganga inspirisana francuskom kuhinjom. Gastronomska fešta Goût de France (Gu de Frans) – Ukusi Francuske ne nudi isti meni u celom svetu. Naprotiv, svaki majstor kulinarstva ima priliku da sastavi svoj meni, koristeći lokalne proizvode i tradiciju kao inspiraciju. Glavni kuvari Enso restorana, Uroš Ivošević i Nedeljko Jerković su smelo odgovorili na ovaj zadatak. Meni je inspirisan francuskom kuhinjom i osmišljen je à la française držeći se tradicionalnog francuskog okvira: losos na tri načina, petao u vinu, čokoladni tart sa sladoledom od tartufa i francuski sirevi;
Goût de France (Ukusi Francuske) se organizuje na inicijativu jednog od najpoznatijih francuskih kuvara, Alena Dikasa (Alain Ducasse) i Ministarstva za spoljne poslove i međunarodni razvoj.