Početna»Novosti»Belgrade Restaurant Show: 10.000 jela za pet dana!
03.10.2023.

Belgrade Restaurant Show: 10.000 jela za pet dana!

Završeno je drugo izdanje prestoničke gastronomske manifestacije

novost belgrade restaurant show 10000 jela za pet dana vinski magazin vino fino
Od 27. septembra do 1. oktobra 2023. na menijima restorana u Beogradu našla su se jela koje su šefovi specijalno pripremili za ovu priliku. U ovim delikatesima gosti su uživali i to po cenama nižim od 30 do 50 odsto. Dok su gosti degustirali originalne zalogaje, a vlasnici restorana zadovoljno trljali ruke, fotografije i video materijali sočne i ukusne hrane iz beogradskih restoranima sa sjajnim utiscima ispod preplavili su društvene mreže.

U okviru ovogodišnjeg, drugog izdanja Belgrade Restaurant Show -a, održana je, takođe, po drugi put, u hotelu Square Nine u Beogradu, i humanitarna večera, 5 Star Dinner. Na ovom gala dešavanju pet vrhunskih šefova iz naše zemlje kuvalo je za Svratište za decu koje radi u okviru Centra za integraciju mladih. Svaki sled pratila su vrhunska vina domaćih vinarija, uz odlična žestoka pića na početku i kraju, a prikupljeno je više od 1.500.000 dinara!

U subotu, 30. septembra, u hotelu Metropol Palace održana je i Prva beogradska gastronomska konferencija koja je nadmašila sva očekivanja kada su u pitanju živost diskusije i entuzijazam učesnika, a na kojoj je na četiri različita panela diskutovano na aktuelne teme iz ugostiteljstva što nam je pokazalo da je ovo jedan neiscrpan izvor priča koje će vas čekati i sledeće godine!

Hvala vam što ste bili deo ove jedinstvene gastronomske manifestacije!

Vidimo se sledeće godine, od 25. do 29. septembra 2024. u Beogradu!

Belgrade Restaurant Show podržala je kompanija Telekom Srbija.

Povezani unosi