MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Beli kamen: Teroar u čaši
Vina iz linije Beli kamen proizvode se samo u izuzetnim berbama i to od grožđa ubranog na potesu poznatom po naslagama dolomita koje su mu donele ime Beli kamen
Tajne regionalne gastronomije na Weekend Food Festivalu
Stara rovinjska Tvornica duhana postaće od 19. do 21. aprila centar dešavanja i mesto okupljanja svih zaljubljenika u gastronomiju
Nikola Dimitrijević: Uvek sam u restoranu
Dimitrijevića smo sreli baš tu, u restoranu, i objasnio nam je da je njegovo stalno prisustvo neophodno za uspešan rad
Rane prijave za BIWC primaju se do 10. aprila
Predstojeće, 13. izdanje Balkanskog takmičenja i festivala vina (BIWC) održaće se od 4 - 8. juna 2024. u dve zemlje – Turskoj i Bugarskoj
Freixenet zbog suše deklasifikuje čuveni penušavac
Žosep Palau, direktor proizvodnje u kući Freixenet, rekao je poslovnom dnevniku El Economista da će loša berba imati ogroman uticaj na sva svetska tržišta i da ne očekuje da će se ova ozbiljna situacija uskoro promeniti
Splav Lefer: tropska atmosfera na Savskom keju
Restoran je otvoren tek tri nedelje, ali deluje kao da se osoblje već dobro uhodalo. Usluga je dovoljno brza, konobari uigrani, a kuhinja sasvim dobra
Džin Twin Tigers iz Srbije zablistao na crnogorskom takmičenju barmena!
Na takmičenju je učestvovalo 50 barmena i barista iz Crne Gore, Mađarske, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Turske, Makedonije, Slovenije, Rusije, Kipra i Albanije
Homa – dobitnik nagrade za filantropiju
Bistrou i restoranu u Beogradu dodeljeno je priznanje Virtus za akciju ručkova za prodavce magazina LiceUlice i štićenika Svratišta za decu
Gazirano piće nedelje: Koka-kola limenka 330ml
Prvi napitak koji recenziramo na isti način kao što to radimo sa vinom je, naravno, najpopularniji od svih: koka-kola
Gastro pregled: Ko to piše uvredljive komentare na internetu?
Civilizovana diskusija i javno negodovanje i neslaganje sa nečijim postupkom nemaju ništa zajedničko sa pozivima na linč, pretnjama i uvredama kojima smo svedočili
Počeo sa radom restoran Džejmija Olivera u Beogradu
Vlasnik i zaštitno lice Jamie's Italian, Džejmi Oliver, pozvao je sve ljubitelje italijanske hrane da uživaju u bogatstvu mediteranskih aroma i boja
Otvara se novi Thyme na Banovom brdu
Ovaj lokal će po konceptu biti dosta bliži onom u Zemunu, ali sa par elemenata iz njihove Street Cuisine priče, kaže Nikola Rosić, jedan od vlasnika
Salon GrandVin - vinsko proleće u Skoplju
Hotel Marriott u Skopju otvoriće vrata ovog jednodnevnog salona vina u podne, 12:00 časova, a ljubiteljima vina biće na raspolaganju za degustaciju više od 400 etiketa
Yebiga rakija ušla u prodaju u Srbiji
Prva, odležala šljivovica, u Srbiji košta oko 3.500 dinara, dok Bela, za naše pojmove neobična šljivovica koja nije odležavala u drvetu, staje oko 3.000 dinara
Luda pica stiže u Beograd
Kako piše najugledniji italijanski gastronomski magazin Gambero Rosso, restoran će se u prestonici nalaziti u Beogradu na vodi, tačnije u okviru tržnog centra Galerija
«
‹
5
6
7
8
9
10
11
12
13
›
»