MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Tata Mata na Savi - tokom 7 dana u Crnoj Gori!
Beogradski majstori morske kuhinje pripremaju set menije za ručak i večeru u fine dining restoranu Kamena na ostrvu Mamula
Proglašena je selekcija Top 50 vina sa Fruške gore
Osmi Fruška gora Wine Show, održan u Vili Stanković u Čortanovcima, ponovo je demonstrirao snagu fruškogorskog vinarstva
Uskoro počinje prodaja ulaznica za 5 Star Dinner
5 fenomenalnih mladih šefova, mega zvezda kulinarske scene Beograda, kuvaće na humanitarnoj gala večeri - 5 Star Dinner, koju već četvrtu godinu zaredom organizuje magazin Vino & Fino
Bezalkoholni penušavac stiže na trke Formule 1!
ako navode u Formuli 1, French Bloom će biti degustiran u prestižnim prostorima Formule 1, kao što je F1 Paddock Club
Nova lokacija prestoničke picerije Emma
Restoran se sa donjeg Dorćola preselio na Vračar, na dosta atraktivniju lokaciju gde i dalje nudi odlične pice i druge italijanske specijalitete
Kod Piroćanca: ljubaznost, tradicija i kvalitet
Jela ovde pričaju priču o tradiciji, nasleđu i korenima kraja u kom se restoran nalazi. Na tanjirima je sve autentično, ukusno i kvalitetno
Hard Rock Cafe stiže i u Beograd!
Još 2016. bilo je najava da će Hard Rock Cafe biti otvoren na beogradskom Obilićevom vencu, ali zbog problema sa prostorom i vlasničkim pitanjima planovi su stopirani
800 trkača dolazi na Župsku vinsku trku
Na okrepnim stanicama, pored standardih namirnica za okrepljenje trkača, učesnicima će se nuditi i domaće župsko vino
Aleksandar Matejić: Vranac zaslužuje veću popularnost
Pet pitanja za osnivača Belgrade Wine School i direktora vinarije Podrumi Vukoje 1982 za Srbiju
Zatvorila se dorćolska picerija Ciao Andiamo
Ciao Andiamo je otvoren u novembru 2023. godine, a zbog očigledno neprofitnog poslovanja zatvoren je nakon godinu i po dana rada
Na vrhovima talasa
Velika Plaža i Ada Bojana i dalje su ambijent koji odiše spontanošću - najduža plaža na Jadranu je mesto i za usamljenike, i za ljubitelje žurki i sportova na vodi
Uskoro počinje Los Silos Burger Fest
Ove godine, festivalski prostor će biti proširen do Luke Beograd, što je bilo i očekivano budući da je prošlogodišnje izdanje oborilo sve rekorde po broju poseta
Premijerno je predstavljena Princeza na zrnu grašca
Princeza je predstavljena na događaju u vinariji na kom je u prvom planu bio ženski deo tima vinarije Deurić predvođen enološkinjom Milicom Ćućuz
Hrana za dušu
Ove pažljivo odabrane knjige spajaju hedonizam, kulturu i znanje - bilo da tragate za filozofijom vina, gastronomskom filozofijom velikih umetnika, ili tražite odgovor na pitanje zašto vam srce zadrhti kad se u istoj rečenici nađu Aristotel i rižoto
Vina iz Srbije ponovo na stolu Džejmsa Saklinga!
Mladen Dragojlović, priznati enolog, po treći put je lično predstavio svoja vina čuvenom kritičaru u njegovom domu u Toskani
«
‹
4
5
6
7
8
9
10
11
12
›
»