MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Napravite i vi omlet koji je zaludeo planetu!
Za pripremu ovog jela biće vam potrebna dva štapića za ielo i tiganj koji se ne lepi, a od sastojaka jaja, so, voda, ulje i malo kukuruznog skroba
Nova lica i nova vina
Beowine je bio ponovo smešten u hali 3 beogradskog sajma, koja se pokazala kao najbolje dosadašnje mesto za ovu manifestaciju
Vinsko čudo iz Skradina
U novom promotivnom video zapisu, Alen Bibić, vlasnik kuće Bibich, govori o njenoj filozofiji rada, o asortimanu i o nadama za budućnost
Gastro pregled: Sunčanje u restoranima
Još od početka pandemije i mnogih ograničenja koja su od tada postavljena pred ugostitelje, većina njih se odlučila da baštu ima tokom cele godine, a i oni koji bez bašti nisu odoleli da ne izbace jedan do dva stola ispred lokala, za najvernije goste
BeoWine se vraća nakon dvogodišnje pauze
Što se međunarodne scene tiče, na Sajmu vina ove godine učestvuju izlagači iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Republika Srpske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore...
SINATRA PREJAKOG GLASA
Po prvi put, isto vino sasvim nezavisno probaju dva Vino & Fino degustatora i ukrštaju svoja mišljenja! Ocene nisu iste, ali glavni zaključak jeste!
Vertikale, premijere i biseri iz vinskih arhiva
U beogradskom hotelu Metropol u subotu će se odrati Grand Tasting, prestižna vinska smotra na koju ove godine dolaze, kako kažu organizatori, "timovi" iz svojevrsne regionalne vinske lige šampiona
PROKUPAC STIGAO DO BELGIJE!
Kompanija Patrika Donta specijalizovana je za vina sa Kavkaza i istočne Evrope, a na Salonu prokupca u Beton hali on je probao srpske prokupce iz svih delova Srbije i odabrao etikete koje su se sada našle u belgijskim restoranima i vinotekama
Dealkoholizovano vino stiglo je i u Srbiju
Dealkoholizovano vino dobija se tako što se klasično vino stavlja u posebne posude u kojima se zagreva na 30 stepeni Celzijusa
TREBINJE U SRCU BEOGRADA
Ušuškani lokal u u ulici Strahinjića Bana na prvom spratu je vinoteka, u kojoj se, osim vina vinarije Vukoje, nude i njihove izvrsne rakije, uz par odabranih proizvoda drugih vinskih kuća iz Srbije, regiona i sveta
Top sa vrelim vazduhom - rešenje za pozni mraz
Pokretni top za izbacivanje vrelog vazduha koji je pre nekoliko nedelja lansiran na tržište košta 130.000 evra, a prve narudžbine uveliko pristižu
Gastro pregled: Beograd ponovo živi!
Prošle nedelje u Beogradu bilo je baš dosta dešavanja, što je i potvrda onoga što svi već odavno znamo, a to je da smo itekako željni dobrog provoda bez ograničenja
Srpski brendi od jabuke
Za destilat su korišćene jabuke četiri sorte: ajdared, jonagold i zlatni i crveni delišes, sve iz srpskih voćnjaka
Šampanjac Breda Pita služiće se na dodeli Oskara
Šampanjac Fleur de Miraval, nastao u saradnji kuće Miraval sa vinarskom porodicom Peter iz Šampanje, služiće se i na samoj ceremoniji dodele nagrada, kao na događaju Governors Ball
Koordinata Street ima novi, prolećni meni
Svaki novi meni zaista je avantura za sebe, kako su idejni tvorci Sara i Stefan ispričali za Vino & Fino
«
‹
66
67
68
69
70
71
72
73
74
›
»