MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Milion i 400 hiljada dinara prikupljeno na 5 Star Dinner!
Već na početku večere shvatili smo zašto je odluka da se ove godine događaj ostvari u saradnji sa pet kuvara mlađih od 30 godina bila odlična
Nova petorka Trivanovića – predvođena sjajnim širazom!
Dve premijerne rezerve i tri nove berbe fruškogorske kuće predstavljene su na degustaciji u Korpa Deli Marketu
Fruška Walk & Wine ove godine vodi kroz srce Sremskih Karlovaca
Šetači će moći da degustiraju vina 19 fruškogorskih vinarija, uz lokalne specijalitete i prigodan muzički program
Pet dana nezaboravne gastronomske avanture
Svi restorani koji učestvuju u Pet dana restorana biće na ulazu vidno obeleženi plakatom manifestacije
Doručak za influensere - uvod u EAT Belgrade!
Doručak, kakav i dolikuje najavi ovakvog gastronomskog događaja, bio je praćen sjajnim penušavcima – od Srbije do Australije - koji su se odlično slagali uz Pizzagram burek i Istokov vrap
Ptice grabljivice čuvaju vinograde u Engleskoj
Pored jastrebova i sokolova, u vinariji Rathfinny Wine Estate koristi se i čileanski plavi orao, u pionirskom projektu čiji će se uspeh proceniti nakon predstojeće berbe
Počelo je odbrojavanje do Eat Belgrade!
U susret velikoj prestoničkoj gastronomskoj manifestaciji, pušten je u rad vebsajt sa svim detaljima o događajima, satnicama, učesnicima...
Otvoren je Yama, prvi sake bar u Srbiji
Lokal na Dorćolu nudi 23 etikete sakea, a iza pionirskog projekta stoji Boris Božić, zaljubljenik u fudbal i u japansko tradicionalno piće
Počinje prodaja ulaznica za 5 Star Dinner!
Ove godine, humanitarna gala večera 5 Star Dinner, po prvi put, održava se u restoranu Legat, i po prvi put, u jednoj kuhinji, varjače ukrštaju mladi, talentovani šefovi do 30 godina - nove mega zvezde kulinarske gastro scene!
EAT Belgrade 2025: Program i satnica treće Beogradske gastro konferencije
Ovo je treća Beogradska gastro konferencija u organizaciji magazina Vino & Fino, koja se uvek odigrava poslednje subote u septembru
Furmint - sorta koju svet tek treba da upozna
Regionalni i svetski vinski novinari i stručnjaci posetili su vinorodnu Štajersku i degustirali izvrsna vina od furminta među kojima je bilo i jedno staro čak 98 godina
Srbija ima prvog kandidata za titulu Master of Wine!
Vinski edukator i ekspert Aleksandar Matejić dobio je poziv da se uključi u studijski program na čijem kraju se stiče pravo na polaganje najzahtevnijeg ispita u svetu vina
Milica Ćućuz: Lokalne sorte su ključ za uspeh
Pet pitanja za enološkinju vinarije Deurić
Zatvor za vinara koji je prodavao lažni šampanjac
Kako prenose francuski mediji, Šopen je prodao stotine hiljada boca lažnog šampanjca napravljenog od španskih i francuskih mirnih vina
EAT Belgrade ove godine u Hangar Food Marketu!
Tokom celog dana, od 11 do 19 sati, u prostoru Hangar Food Marketa smeštenog u kompleksu Airport City najvažniji akteri domaće gastro scene, kroz interesantne panele i predavanja, raspravljaće o aktuelnim ugostiteljskim problemima
«
‹
3
4
5
6
7
8
9
10
11
›
»